21 °C

Символният език на езотеричната астрология

  • 21-03-2019 20:57
  • 3557
  • 0
  • 5
Интерпретирането на наталната карта от духовно ориентирана перспектива има за свой фокус намерението на нашата душа и търси отговори на въпросите- защо съм тук, откъде идвам и накъде отивам. Астрологията изследва висшето предназначение на човека в контекста на по-голямата система, от която всички ние сме част.
И в това е разликата й с класическата астрология, която се интересува от битието ни и изследва човешкия ни потенциал - доколко ще се реализираме професионално, колко деца ще имаме, какво богатство можем да постигнем.
В този епизод няма да говорим за влиянието на планетите, а за принципите, чийто представители са планетите и как те се оглеждат в нас. В студиото гостува Катерина Маврова. Тя се занимава с езотерична астрология от 10 години.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Captcha изображение
Екипът на Dimitrovgrad.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"
Последни новини