След кратко боледуване почина Стайчето

На 64 години почина известният чакръкчия Господин Хадживелчев, популярен като Динко - Стайчето. Той си отиде от този свят след кратко боледуване, съобщиха от хандбалните клубове “Хасково” и “Асти 91”, в които той беше масажист.

“Сбогом на най-добрия и отзивчив Човек, помогнал на хиляди хора! Почивай в мир и грей на небето със светлината, която можеш само ти да дадеш! Обичаме те много и липсваш ужасно”, написа в социалната мрежа Мариана Стаматова - президент на ХК “Хасково”.

Haskovo.net изказва съболезнования на близките на Стайчето!

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Край на списъка с коментари
Коментиране на новината: «След кратко боледуване почина Стайчето» в отговор на коментар на «»
Екипът на Dimitrovgrad.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"
Изпраща се…
Докладване на коментар на «» към новината: «След кратко боледуване почина Стайчето»
Изпраща се…

Още новини от Хасково