Свиреп Hyundai трепе зомбита

Toва е то, Hyundai официално показаха своя “Zombie Survival Machine”... или машина за оцеляване при зомбита. След като още преди имаше компютърно изображение на въпросния автомобил, то сега от южнокорейския производител показват снимки на любопитния прототип.

В желанието си да достигнат до потребителите от поколение Y, Hyundai са започнали работа с най-добре продаваната поредица комикси и анимации „Живите мъртви” (Walking Dead).  

В Comic-Con – най-новия, 100-тен „възел” от историята на Walking Dead – корейците от Hyundai имат своя съществен принос, разкривайки своята яростна машина Hyundai Zombie Survival Machine. А тя определено е доста яростна.  

Представете си автомобил с огромно рало с остриета отпред, бронирани капаци на прозорците, отвор в покрива, който да позволи на пътниците да стрелят по зомбита, електрически багажник, направен специално за събиране на различни оръжия, гуми, които са подходящи и за рали, и за пресечени терени, отделения за оръжия в купето, специална радио система, допълнителни светлини на покрива и какво ли още не.

Ами ето това е Hyundai Zombie Survival Machine. Кошмарът на зомбитата.

Източник: rs-auto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини