Новият носител на "Любимец 13" Геро: Никога няма да забравя преживяното!

Притеснен и развълнуван бе носителят на наградата "Любимец 13" снощи

"Знаете ли, доста е странно, на човек му минават разни мисли в главата, а накрая всичко се изпарява", това заяви от сцената на театър "Апостол Карамитев" новият носител на наградата на димитровградската публика "Любимец 13" Герасим Георгиев -Геро.

Той получи отличието веднага след края на постановката "Кастинг за мъже", в която му партнира Мария Сапунджиева.

Видимо развълнуван от вниманието, дори и малко притеснен Геро каза, че не може да изрази благодарността си към димитровградската публика, защото това е първата му награда.

"Хубаво е когато човек го награждават, това е много хубаво", каза още актьорът, прекъсван от бурните аплодисменти на публиката. Той пожела още дълги години много негови колеги да бъдат удостоявани с "Любимец 13".

Най-ценното нещо е наградата на публиката, знаеш, че я получаваш, защото си я заслужил", каза още Герасим Георгиев и добави, че никога няма да забрави преживяното.

Той благодари на колегите си от Сливенския театър за представлението "Между два стола", заради което получи наградата на димитровградчани.

Публиката бурно аплодира Геро

Статуетката, олицетворение на "Любимец 13" връчи на Геро кметът на Общината Иво Димов, който подчерта, че актьорът е образец за талант и професионализъм в българския театър. Градоначалникът каза, че в Димитровград Герасим Георгиев винаги е добре дошъл и пожела патрона на нашия театър Апостол Карамитев да бди над неговия талант и творчество.

Кметът Иво Димов връчи наградата "Любимец 13" на димитровградската публика на Геро

"Радвам се, че тази вечер сме с нашия "Любимец 13", който е избор на публиката, а това е най-добрия избор за тази година", каза и председателят на ОбС Стефан Димитров, който също поздрави Геро. Той му връчи плик с финансов стимул, като заяви, че тази година пари в бюджета към наградата не са предвидени. За тази цел съветниците от групата на "Да за Димитровград" се лишили от възнагражденията си.

Шефът на ОбС Стефан Димитров също проздрави Геро, като прибави към наградата и финансов стимул

С поздрав се отчете и шефът на КДК Инко Булгелов, който пророкува, че талантът на Геро ще стигне извън пределите на страната. Бургелов подари на новия носител на "Любимец 13" картина.

Актрисата Мария Сапунджиева изтегли златния пропук за един от присъстващите в залата зрители. Късметът споходи Донка Ставрева. Тя ще може да посещава всички гостуващи представления на нашия театър през 2013 година безплатно.

Донка Ставрева спечели златен пропуск за представленията на нашия театър през 2013 година
Мария Сапунджиева изтегли името на зрителя, получаващ златен пропуск

С пеещох сърце изненада на сцената Геро колежката му Мария Сапундиева

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини