Ново „кърваво писмо” разтърси ГЕРБ: Цветанов „колеше и бесеше” в Пиринско

„Един човек с голямо его, с огромно желание за власт се самозабрави и докара всичко до политически срив и удар, по-силен от инфаркт. Господин Цветан Цветанов „колеше и бесеше“ в партията, особено в Благоевград и областта."

Това пише активистът на ГЕРБ Боян Манов по адрес на дясната ръка на Бойко Борисов в кърваво писмо, публикувано във в. „Струма", съобщава "Монитор". Точно в югозападния град Цветанов беше водач на листа при парламентарния вот през май.

За да подплати твърденията си, Манов дава редица примери, сред които и номинациите за кандидат-кмет на ГЕРБ за Благоевград на изборите през 2011 г. „Тогава настана хор на глупаците - типично българска черта да пречукаш другарчето“, разказва в писмото си 65-годишният активист на партията. Той разкрива, че преди да бъде издигнат за кандидат Атанас Камбитов, в партията били проведени три тура за номинации, спечелени все от друг - Костадин Хаджигаев. „Големецът" не ги призна и каза, че ще проведе социологическо проучване. Че беше нагъл - беше, че беше безочлив - беше, че похватите му бяха недемократични - беше повече от ясно. Той се подигра с всички членове на ГЕРБ и не призна вота им", възмущава се в „кървавото си писмо“ Манов. Накрая той потвърждава, че е автор на текста, като допълва - „намеренията ми са били да има честност, демокрация и морал, иначе ГЕРБ ще отиде в историята."

Източник: http://news.data.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини