"Магическото" 3 лева на панаира в Димитровград

Срещу 3 лв. за 15 минути може да се повози детето ви на влакче

3 е "магическо" число, поне що се отнася за цената на атракциите на панаира в Димитровград тази година. Толкова струват почти всички развлечения за малчуганите и по-големите им братя и сестри, показа справка на Dimitrovgrad.bgvesti.net.

Срещу 3 лв. за 15 минути децата могат да скачат на надумаемите атракциони и батути. 3 лв. са и няколко обиколки с въртележка, както и "полет" с въртележка-пеперуда.

"Уловът" на гумени патета в нещо като казан също е 3 лв., както и 5-6 обиколки с мини влакче. Екстрата е, че влакчето може да работи само за вашето дете. Поради липса на други.

Следва захарен памук и розов крем за 1,00 - 1,50 лв., но с "допълнения" - жилещи насекоми, накацали върху тях. Тази година има много оси, казват търговците и вдигат рамене...

Адмирации заслужават мекиците, поне що се отнася до старата миналогодишна цена от 0,50 лв. за бройка. И балоните с хелий държат цена. 5 лв. е тя, също както и в годините назад.

Срещат се и сусамки, локуми, бонбони - на поносими цени. Накрая са играчките, струващи почти колкото в луксозен детски магазин.

"Не са скъпи, чедо", обяснява възрастна ромка и добавя: "Няма пари". И така до следващия панаир. Догодина.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Ловът на гумени патета е срещу 3 лв.
Мекиците са запазили цената си от 0,50 лв.

Въртележка: 3 лв. за има-няма 15 минути
Розов крем с екстри - оси
Надуваеми атракции - 3 лв.

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини