Нов проект за доброволчеството стартира в Димитровград

Официалното представяне на проекта е планувано за 30 януали от 11:00 часа в зала "Гросето".

Нов проект, свързан с популяризирането на доброволния труд стартира в Димитровград.  Разработката е насочена към широката общественост и с възможността повече хора да полагат доброволен труд и да популяризират ценностите на доброволчеството.

В рамките на проекта доброволците към организацията ще продължат да работят в партньорство с различни културни и социални институции в града, като за целта ще преминат няколко обучения, които да ги запознаят със спецификата на доброволчеството, както и да даде избор на места, където могат да полагат доброволен труд, поясни Наталия Делчева от фондация "Подари усмивка".

Организацията, известна с множеството си благотворителни прояви в годините ще реализира проекта. Планирани са участия в Седмицата на детската книга през април, Нощта на музеите през май, организирането и провеждането на традиционните благотворителни базари на фондацията, четения на приказки в Детски отдел на Градска библиотека.

Част от инициативите включват посещения в Детско отделение към МБАЛ „Св. Екатерина”, съвместна работа с пенсионерски клубове и читалища на територията на Общината. Официалното представяне на разработката е планувано за 30 януали от 11:00 часа в зала "Гросето".

Dimitrovgrad.bgvesti.net

 

 

 

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини