Димитровградчани питат кмета Иво Димов

Въпроси към кмета Иво Димов могат да задават димитровградчани до 13:00 часа на 20 април

Въпроси към кмета Иво Димов могат да задават димитровградчани до 13:00 часа на 20 април. По инициатива на администраторите на най-голямата Фейсбук група - Dimitrovgrad,Bulgaria за втора поредна година жителите на града и общината могат да питат управата на града по теми, които ги интересуват пряко. Въпросите се отправят като коментар под темата в групата.

В рамките на 18 часа вече засегнати въпроси по различни теми - асфалтиране на пътя Злато поле - Димитровград и на второстепенни отсечки в града, съдбата на сградата на недовършената поликлиника на бул."Благоев", изграждането на високоскоростното жп трасе и собствеността на пасарелките, ще има ли детски кът на "хеликоптерната площадка" до блок №42 на бул."Благоев" и др.

Поставени са и няколко теми за неправилното паркиране на автомобили по тротоарите около Неделен пазар в пазарни дни, за изграждането на велоалеи, както и за поддръжката на 3-те големи парка в Димитровград. Повдигнати са и въпроси за организиране на акции за бедни хора, както и за подобряване живота на младите хора в града.

Видео материал с отговорите на Иво Димов, администраторите ще качат няколко дни след 20 април.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини