21 °C

Бум на разводите в Димитровград този месец?

Изображение 1 от 3

  От началото на месеца до днес, 23-ти май, в Районен съд Димитровград са взети решения за 14 развода, последното от които е от преди 2 дни.

  Месец май тази година явно е месеца на разводите в Димитровград, които са най-много на брой от началото на годината. За първите 4 месеца от годината има общо 21 дела на съда относно разводи, като за месец януари са 7, февруари - 5, през март има 7 разводни дела, а месец април - 2.

  Статистиката показва, че за 2017-та година в Димитровград е имало 111 дела на съда за развод, а през 2018-та година делата са били 98. Тази година за по-малко от 5 месеца делат на съда са вече 36, но явно със затоплянто на времето те се увеличават.

  Прекратяването на браковете през този месец са по две причини - "Искове за развод и недействителност на брака" и "Развод по взаимно съгласие".

  Най-дългогодишния брак, който е бил прекратен, е продължил 37 години - от 1982 година до 2019-та и е прекратен с мотив на съда за "настъпило дълбоко и непоправимо разстройство".

  Най-краткия брак е от 2015-та година и е прекратен отново със същия мотив - "поради настъпило дълбоко и непоправимо разстройство".


  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (6)

  • 1
   Пе
   Пенка Петрова
   8 0
   16:29, 23 май 2019
   Как няма да има разводи, имат по 2 или 3 деца от различни бащи и хоп и един аборт от някой колега на работа. Жалка картинка и стискаме палци да не разбере рогоносеца....
  • 2
   На
   натовец
   6 -1
   17:20, 23 май 2019
   Аз забелязвам бум на сватбите на българки с чужденци.Очевидно българският мъж за чеп на зеле не става.Забравете да впечатлите жена с българска заплатка,наследена панелка и мизерна държавичка.
  • 3
   Ра
   Ради
   4 0
   17:59, 23 май 2019
   Българския мъж е рогоносеца. Знам за коя говори Пенка, това се предава с работното место секретарка. Предишната също слагаше рога на мъжа си с сина на шефа си и после я шътнаха. След нова година ще ги затварят.........
   • До
    До
    1 0
    16:44, 25 май 2019
    В тоя завод само куцо и съкато си няма любовник......
  • 4
   Ка
   Кабая
   7 -1
   21:52, 23 май 2019
   Освен тираджий друго няма в Димитровград!!! Как няма да се развеждат!!
  • 5
   Ло
   локомотива
   5 0
   10:11, 24 май 2019
   кабай,тираджия с хубава жена не съм видял,така че това не е причина,просто младите са по фитнесите и от там немогат да си е-ат жените.

  Хороскоп за 21.09.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Дайте възможност на любимите ви хора да се погрижат за вас. Денят не носи проблеми. Починете си. Не прибързвайте със съветите към близките ви. Без да искате ги натоварвате излишно. Занимавайте се със свои неща, които ви помагат да се откъснете от натоварващи мисли.
  21.09.2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Подхождайте към решаване на проблемите делово, като се абстрахирате от емоциите. Запазете добрия тон и ведрата атмосфера около себе си, вслушвайте се в мнението и на другата страна. Помислете преди да предприемате каквото и да било. Предстои ви нещо ново, което изисква повече внимание и по-добра ориентираност.
  21.09.2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Душевната ви хармония се отразява чудесно и на външността ви. Ако съумеете де преодолеете дребните недоразумения в отношенията с интимния партньор, денят обещава да бъде много приятен. Отделете време за приятелите си.
  21.09.2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  За предпочитане е да се включите в изпълнение на обща задача, отколкото да се опитвате сами да я свършите. Екипната работа ще бъде резултатна и ще ви остане време за по-приятни неща. С партньора си ще говорите за намеренията си и ще търсите мнението му по всички общи въпроси. Вечерта ви ще е различна, но и вълнуваща.
  21.09.2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Натоварванията днес не са препоръчителни, погрижете се за здравето си. Също така не допускайте дребни сплетни да развалят настроението ви. В добро разположение на духа сте и всичко, което измислите сега ще ви се отдава с лекота за напред. Въпреки това не се надценявайте.
  21.09.2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Радвате се на много добро здраве днес. Настроението ви е приповдигнато и с лекота разведрявате атмосферата у дома. Може би ще бъдете заинтригувани от плановете на ваш приятел. Предложението му ще ви се стори доста привлекателно и едва ли ще се колебаете дълго преди да приемете. Нямате много време за да довършите ангажимент, по който отдавна работите.
  21.09.2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Покажете на хората, които имат очаквания към вас, че държите на обещанията си. Бъдете коректни и в отношенията си с онези, с които работите. Не всичко е бизнес, по-важни са човешките взаимоотношения, стига да го разбирате и вие така. Никой не е застрахован от грешки, важно е да ги осъзнаем и избягваме за в бъдеще.
  21.09.2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Работата ще ви наложи да вземете неотложни мерки, но помислете дали не пропускате важни неща. Вслушвайте се в градивната критика, полезно е. У дома ви очаква спокойствие. То все повече ви привлича и ви се иска да не ви напуска.
  21.09.2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не бъдете предубедени към хора, които ви предлагат партньорството си. Проверявайте собствената си информация и не предприемайте рисковани действия. Използвайте почтени средства и дайте изява на опита и авторитета си. Настроението ви ще се повиши от вниманието на скъп за вас човек. Пътуване или друго вълнуващо преживяване за някои от вас.
  21.09.2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Заслужавате достойна почивка за усилията през седмицата. За някои от вас не е никакъв проблем да си я осигурят, но други ще трябва да се справят с опитите на близки и далечни роднини да ги ангажират. В повечето случаи можете с чиста съвест да се измъкнете без да се налага да давате обяснения. Все пак преценете дали подкрепата ви е наистина наложителна.
  21.09.2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще си поставите цел и ще я следвате до края. Така ще постигнете бърз напредък и ще останете доволни от себе си. Изградили сте си авторитет на отговорен човек и това ще ви донесе поръчки и нови бизнес-взаимоотношения. Ще впечатлите някого с непрекъснатото си желание да сте интересни и загадъчни.
  21.09.2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Предпочитате да сте сами днес и да размишлявате, но не се обграждайте с бариери. Приемете доброто отношение на всички и се опитайте да се впишете в обстановката. Така най-бързо ще преодолеете кризата си и ще продължите напред. И щом веднъж сте поели в правилната посока, няма да има какво да ви спре.
  21.09.2019
  Последни новини