1 °C

„Демократична България - Обединение“ откриха предизборен щаб в Димитровград

  Днес преди обед бе официално открит щаба за предстоящите местни избори на коалиция „Демократична България - Обединение“.

  Коалицията е съставена от 3 партии: „Да, България!", „Демократи за силна България (ДСБ)" и „Зелените“. Kандидатът за кметския стол в Димитровград е Катя Панева, която е председател на ДСБ за Димитровград. Панева е общински съветник в местния парламент от редиците на коалицията „Да за Димитровград“, както и кандидат за кмет през 2011 година.

  На официалното откриване на предизборния щаб присъстваха съпредседателите на коалицията „Демократична България-Обединение“ - ген. Атанас Атанасов, който е председател на „Демократи за силна България“ и Владислав Панев, съпредседател на ПП „Зелено Движение“, който е родом от Димитровград, както и местните лидери на трите партии - Иван Ванчев от Зелените, Катя Панева - ДСБ и Иван Стойчев - Да, България!. Пред събралите се привърженици бяха предствени и членове от листата на коалицията за местните избори 2019 година.

  Първи подкрепата си за кандидата за кмет Катя Панева изрази председателя на ДСБ ген. Атанас Атаносов, който представи Панева като изключително последователен човек, с ясни принципи и убеждения - „Тя както изглежда хубава и добра е твърда и последователна и заслужава подкрепата на обществото." Атанасов изрази убеждение, че хората в листата на коалицията ще защитават интересите на гражданите на общината, а не на олигархията и задкулисието. Той допълни, че Димитровград е първото място, където коалицията издига свой кандидат за кмет и листа за общински съветници. Атанасов изрази надежда, че това ще допринесе за успеха на изборите.

  Своята подкрепа за местните кандидати изрази и председателят на ПП „Зелените“, димитровградчанинът Борислав Панев, който заяви че Димитровград е град на предприемачите и не случайно една част от листата на коалицията е от предприемачи, хора от средния и дребния бизнес на града, защото те са доказали как се управлява един бизнес, което значи, че знаят как се управлява и един град и община. Панев засегна и темата за екологията и за струпаните отпадъци около ТЕЦ „Марица 3“ - Димитровград и е убеден, че след местните избоери тази тема ще бъде възобновена и Димитровград ще има нужда от кмет и общински съветници, които да защитят интересите на населението на града и общината.

  Изказаха се и местните лидери на „Зелените“ - Иван Ванчев и Иван Стойчев, председател на Да, България!

  Кандидат-кметът на коалицията, Катя Панева сподели визията си за доброто управление на града - това е политика, обърната към хората и едно прозрачно управление на града и общината. Приоритетите на Панева и общинските съветници за следващите 4 години управление са образование, култура, здравеопазване и социални дейности. Панева заяви, че един от главните приоритети на коалицията ще бъде равното разпределение на общинските инвестиции между крайните квартали, селата и централната част на димитровградска община.

  Веднага след представянето, официално бе открит и предизборният щаб на коалиция „Демократична България – Обединение“, който се намира на улица „Ромен Ролан“ в Димитровград.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   Мн
   Мнение
   9 -1
   20:30, 9 сеп 2019
   Бате къде е Стефчо?
  • 2
   Ил
   Илиев
   7 -2
   22:28, 9 сеп 2019
   Смешници.
  • 3
   Ге
   Георги
   5 0
   23:14, 9 сеп 2019
   Другарю Панев , относно темата която сте засегнали във Вашето изказване за незаконните отпадъци на незаконната площадка на територията на тец 3 -Димитровград, искаме да Ви кажем,че няма да чакаме след местните избори "тази тема" да бъде възобновена и тогава да защитите интересите на населението на града и общината. Няма по важна тема от темата ,касаеща здравето на нашите деца и нашите семейства.
   Очакваме категоричната позиция по този проблем на всички които искат да управляват нашия град и община.
  • 4
   Ив
   Иван
   5 -1
   16:19, 10 сеп 2019
   Кой вярва на тази партия? В медиите пишат, че зад „Демократична България“ седи олигарх като Прокопиев от „Капитал“!
  • 5
   Ка
   Калин
   3 -2
   22:24, 10 сеп 2019
   Нямат шанс в нито един град, защото са безидеен проект от самото начало.
  • 6
   Ев
   Ева
   2 -1
   22:07, 11 сеп 2019
   Няма такива смешници като ДБ…
  • 7
   Ал
   Алексиев
   0 -1
   21:19, 15 сеп 2019
   Куклите на конци на другаря Иво Прокопиев ще пият по една студена вода на предстоящите местни избори.
  • 8
   Ол
   Олег
   0 0
   14:53, 20 сеп 2019
   ДСБ! А на професорите от горе ще кажа само, че от много акъл, затова докарахте Димитровград до пенсионерски град - щото само от 2007-2011 година е имал нормален кмет, в който период и впрочем заприлича на град външно. И с това си и остана!

  Още новини

  Хороскоп за 17.02.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще вложите повече старание в работата си, взаимоотношенията ще ви подтикнат към размисъл и за други предстоящи събития. Здравословни неразположения и хронични страдания са измежду препятствията пред вас днес, но ще имате сили да ги преодолеете. Финансови сделки и удовлетворяващи ви споразумения.
  17 фев 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Професионални срещи или други делови начинания ще заемат голяма част от времето ви днес. С участието си в съвместен проект с колеги ще дадете простор на творческата си мисъл и активни действия. Други ще се включат в подготовка на мероприятие от обществен характер.
  17 фев 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Чудесно е, че сте ентусиазирани, но не действайте импулсивно, особено когато става дума за средства. Очакваните парични приходи няма да закъснеят и тревогите ви са неоснователни. Добра идея е да заделяте малко за непредвидени случаи. Въпреки, че съдбата е благосклонна към вас и няма да ви липсват в очертаващите се месеци.
  17 фев 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Активността ви днес ще се прояви в различни изяви. Служебни ангажименти, в къщи, сред партньори или на път, ще се справите с всичко, което стои пред вас, като цел, намирайки оригиналните решения за изпълнение на задачите си. Семейството ще ви подкрепи и заедно ще се вълнувате от успехите си.
  17 фев 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще вземете решения, които ще се окажат важни за бъдещите ви действия. Развитията са на етап, който ще продължи, в зависимост от това, на кое ще дадете предпочитание. Като разумни хора, преди да пристъпите към конкретни действия, ще си дадете сметка за плюсовете и минусите, за да избегнете загубите.
  17 фев 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  В никакъв случай не се поддавайте на провокации днес, не позволявайте чужди недобри намерения да ви отклонят от поетата посока. Отнасяте се към близките си с разбиране и готовност да им помогнете, ако имат нужда, и те ви отвръщат със същото.
  17 фев 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  С повече ще се зарадвате, ако намерите най-прекия път към сърцето на човек, който не ви е безразличен. Може да бъде и колега. Работете в екип и дайте воля на желанието си всички да бъдат добре. Важно е, защото ще повишите тонуса и ще подобрите атмосферата, като я направите ведра и градивна.
  17 фев 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Вашата роля днес се състои в това да създавате баланс там, където е необходимо. Независимо дали става дума за емоции или професионални стремежи, вие сте тези които са в състояние да неутрализират излишните енергии. Възможно е вечерта да сте твърде уморени за забавления, затова прекарайте времето си сред спокойна обстановка далеч от шумни места.
  17 фев 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днес не действайте прибързано, особено ако се касае за делови решения. Наложителни са промени в плановете ви, тъй като се нагърбвате с изпълнението на прекалено много неща. Не се колебайте да посветите вечерта си на приятни занимания, които ще ви отморят. Роднините ще се отзоват на вашите нужди и с готовност ще ви подкрепят.
  17 фев 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Заложете на индивидуалните начинания днес и можете да разчитате на впечатляващи успехи. Работата в екип не би ви спорила и би ограничила сериозно възможността ви за бързи и находчиви действия. Нервите ви ще бъдат подложени на изпитание от ваш близък и като че ли най-доброто решение е да не взимате присърце проблемите му и да го оставите сам да поеме отговорност.
  17 фев 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес попадате на възможност, която наистина не е за изпускане. Опитвате се да привлечете някого на своя страна, но това няма да се окаже нужно – той сам ще ви потърси съвсем скоро. Близък приятел ще има нужда от съвета ви относно нещо, което ви е добре познато. Опитайте се да му бъдете максимално полезни. Подобрявате отношенията си с любимия човек.
  17 фев 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Забелязвате много неща, които сте пренебрегвали до този момент. Постарайте се да се споразумеете с човек от обкръжението си за нещо, което касае и двама ви. Ще успеете само, ако подходите търпеливо и имате достатъчно желание за компромис. Бъдете внимателни с интимния си партньор. Директността ви може да го нарани.
  17 фев 2020
  Последни новини