„Демократична България - Обединение“ откриха предизборен щаб в Димитровград

  Днес преди обед бе официално открит щаба за предстоящите местни избори на коалиция „Демократична България - Обединение“.

  Коалицията е съставена от 3 партии: „Да, България!", „Демократи за силна България (ДСБ)" и „Зелените“. Kандидатът за кметския стол в Димитровград е Катя Панева, която е председател на ДСБ за Димитровград. Панева е общински съветник в местния парламент от редиците на коалицията „Да за Димитровград“, както и кандидат за кмет през 2011 година.

  На официалното откриване на предизборния щаб присъстваха съпредседателите на коалицията „Демократична България-Обединение“ - ген. Атанас Атанасов, който е председател на „Демократи за силна България“ и Владислав Панев, съпредседател на ПП „Зелено Движение“, който е родом от Димитровград, както и местните лидери на трите партии - Иван Ванчев от Зелените, Катя Панева - ДСБ и Иван Стойчев - Да, България!. Пред събралите се привърженици бяха предствени и членове от листата на коалицията за местните избори 2019 година.

  Първи подкрепата си за кандидата за кмет Катя Панева изрази председателя на ДСБ ген. Атанас Атаносов, който представи Панева като изключително последователен човек, с ясни принципи и убеждения - „Тя както изглежда хубава и добра е твърда и последователна и заслужава подкрепата на обществото." Атанасов изрази убеждение, че хората в листата на коалицията ще защитават интересите на гражданите на общината, а не на олигархията и задкулисието. Той допълни, че Димитровград е първото място, където коалицията издига свой кандидат за кмет и листа за общински съветници. Атанасов изрази надежда, че това ще допринесе за успеха на изборите.

  Своята подкрепа за местните кандидати изрази и председателят на ПП „Зелените“, димитровградчанинът Борислав Панев, който заяви че Димитровград е град на предприемачите и не случайно една част от листата на коалицията е от предприемачи, хора от средния и дребния бизнес на града, защото те са доказали как се управлява един бизнес, което значи, че знаят как се управлява и един град и община. Панев засегна и темата за екологията и за струпаните отпадъци около ТЕЦ „Марица 3“ - Димитровград и е убеден, че след местните избоери тази тема ще бъде възобновена и Димитровград ще има нужда от кмет и общински съветници, които да защитят интересите на населението на града и общината.

  Изказаха се и местните лидери на „Зелените“ - Иван Ванчев и Иван Стойчев, председател на Да, България!

  Кандидат-кметът на коалицията, Катя Панева сподели визията си за доброто управление на града - това е политика, обърната към хората и едно прозрачно управление на града и общината. Приоритетите на Панева и общинските съветници за следващите 4 години управление са образование, култура, здравеопазване и социални дейности. Панева заяви, че един от главните приоритети на коалицията ще бъде равното разпределение на общинските инвестиции между крайните квартали, селата и централната част на димитровградска община.

  Веднага след представянето, официално бе открит и предизборният щаб на коалиция „Демократична България – Обединение“, който се намира на улица „Ромен Ролан“ в Димитровград.


  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Мн
   Мнение
   9 0
   20:30, 9 сеп 2019
   Бате къде е Стефчо?
  • 2
   Ил
   Илиев
   7 -1
   22:28, 9 сеп 2019
   Смешници.
  • 3
   Ге
   Георги
   5 0
   23:14, 9 сеп 2019
   Другарю Панев , относно темата която сте засегнали във Вашето изказване за незаконните отпадъци на незаконната площадка на територията на тец 3 -Димитровград, искаме да Ви кажем,че няма да чакаме след местните избори "тази тема" да бъде възобновена и тогава да защитите интересите на населението на града и общината. Няма по важна тема от темата ,касаеща здравето на нашите деца и нашите семейства.
   Очакваме категоричната позиция по този проблем на всички които искат да управляват нашия град и община.
  • 4
   Ив
   Иван
   5 0
   16:19, 10 сеп 2019
   Кой вярва на тази партия? В медиите пишат, че зад „Демократична България“ седи олигарх като Прокопиев от „Капитал“!
  • 5
   Ка
   Калин
   3 -1
   22:24, 10 сеп 2019
   Нямат шанс в нито един град, защото са безидеен проект от самото начало.
  • 6
   Ев
   Ева
   2 0
   22:07, 11 сеп 2019
   Няма такива смешници като ДБ…
  • 7
   Ал
   Алексиев
   0 0
   21:19, 15 сеп 2019
   Куклите на конци на другаря Иво Прокопиев ще пият по една студена вода на предстоящите местни избори.

  Хороскоп за 16.09.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Имате известни претенции днес относно работата на околните и това може да не се хареса на много от хората около вас. Това обаче едва ли е в състояние да ви попречи да реализирате намеренията си. Ще останете приятно изненадани от благоприятната ситуация в която попадате към края на деня. Промяна в личен план ще ви подейства освежаващо, не се лишавайте от нея.
  16.09.2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Отворете душата си за романтиката около вас и ще се изненадате от нагласата си за всякакви авантюри. Ще се окажете спокойна спирка и доверен приятел. Ще изживеете мечтани часове с любимия човек. Ще ви занимават имотни въпроси, за които приятели ще ви помогнат да осъществите замисленото.
  16.09.2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Позволете си да се откъснете за малко от напрежението в службата и дома. Заредете се позитивно с неща, които ви радват и ви помагат да се отморите. Имате нужда от глътка свеж въздух. Променете еднообразието, което преживявате с интимния партньор. Не преценявайте човека до вас по способността му да сервилничи, а по начина му да взима решения.
  16.09.2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Настроени сте за повече удоволствия и развлечения, но бъдете и бдителни. Не всичко сега ви е позволено, и ако нарушите нормите ще страдате. Вашата любвеобилност навлиза в нов етап и се пазете да не прекалите с чувствата си. През този период са възможни хронични ставни и други оплаквания.
  16.09.2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес предприемете пътуване само ако е добре обмислено и добре организирано за да не ви изненада неприятно. Денят ще ви предложи много забавления и едва ли ще скучаете. Не се впускайте прибързано във вихрени авантюри.
  16.09.2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Времето на открито, извън дома не е загубено. Ако имате нужда от спокойствие, природата е добрата алтернатива. С подходяща компания часовете ще минат приятно. Но при някои се налага да се посветят на учене или да използват деня за наваксване на пропуснатото.
  16.09.2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Част от вас ще пристъпят към изпълнение на планираните си задачи, в които влизат и домашните задължения. Други ще използват деня за отмора или просто на разходка, но ще ви бъде приятно. За повечето от вас съдбата е подготвила приятни изненади, придобивки и положителни емоции.
  16.09.2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Нежеланието ви да се съобразявате с проблемите на приятелите си ще влоши отношенията ви. Мислете за времето, когато ще имате нужда от тях, защото е сигурно, че такова ще дойде. Работата, която намирате за привлекателно ще ви отегчи с непредсказуемите си препятствия. Не се отказвайте лесно.
  16.09.2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ако има нещо, което тревожи мислите ви не се колебайте да го споделите. Ще намерите по-бързо решението и ще ви олекне. Добре е да не се ангажирате с прекалено много задачи. Постепенно ще навлезете във форма, но до тогава се щадете повече. Така можете да постигнете резултатите, които очаквате.
  16.09.2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Мерете думите си, рискувате да засегнете чувствата на близък човек, оставайки неразбрани. Очакванията ви са големи, а обстоятелствата няма да ви поднесат изненади. Нужно е още да поработите за да стигнете до тях. Желанието ви е голямо, но не е достатъчно. Романтична закачка с приятен представител на другия пол.
  16.09.2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Затрупани сте с домашни задължения и няма да може да отделите много време за себе си, а имате нужда. Преценете дали работата по дома е толкова важна и дали ще можете да се справите с упреците на близките си, ако решите да я пренебрегнете. Финансови постъпления може да ви помогнат да се справите по-лесно с броженията у дома.
  16.09.2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  За да ви бъде приятно и уютно още от сутринта си помислете как да прекарате деня. Не се поддавайте на негативни мисли и не позволявайте нечие лошо настроение да развали вашето. Ще получите обаждания, които ще ви зарадват и ще дадат простор на мечтите ви. Очаква ви един весел ден в компанията на приятни хора.
  16.09.2019
  Последни новини