8 °C

Част от термопластичните знаци се разпадат, фирмата обеща 5 години гаранция?

  Част от термопластичните знаци, поставени през месец октомври 2019г. в Димитровград, са повредени, сигнализираха наши читатели.

  Монтират пътни знаци върху асфалта в Димитровград

  Знаците бяха монтирани върху асфалта отктомври месец миналата година, а за това, че са започнали да се показват дефекти по положената термопластична маркировка, получихме сигнали още в края на ноември месец. Към днешна дата, по-голяма част от иновативната маркировка е повредена.

  В най-лошо състояние е знакът на улица "Хасковска", първият на платното за идващите от Хасково автомобили. Вероятно е засегнат най-много поради засиления трафик по пътното платно и множеството преминаващи тежкотоварни автомобили в посока Стара Загора. Голяма част липсва и от слеващия след него знак, малко преди кръговото на околовръстния път. Забелязахме повредени знаци и по бул. Трети март", на платното от спортна зала "Младост" към кръговото на водната кула, както и на други места. В същото време има и такива, които са запазили напълно целостта си и от които не липсват части и видимо не са повредени.

  Софийската фирма изпълнител, която монтира иновационните светлоотразителни пътни знаци, гарантира 5-годишна гаранция. "Те са с високо качество и издръжливост, а също и с минимална гаранция поне 5 години", коментира Мирослав Стойков от фирмата, полагаща маркировката по време на нейното монтиране. Знаците са поставени на 7 места по пътната мрежа на града с интензивен трафик и целта е да се засили вниманието на шофьорите.

  По повод дефектиращите термопластични знаци, кметът Иво Димов заяви, че фирмата-изпълнител е уведомена по надлежния ред и се очаква дружеството да отстрани дефектите, които са настъпили. Също така Димов заяви, че на дружеството не му е изплатена сумата за полагането на термопластичната маркировка и тя няма да бъде платена докато не отсранят дефектите.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Го
   Гошо
   3 -1
   14:56, 31 яну 2020
   Защо не пишете коя е тази фирма? Същата работа като да кажете има отровно кисело мляко в търговската верига на ЕДИН ПРОИЗВОДИТЕЛ.
   Кмета да им дърпа ушите на тези накадърници, ще гарантират 5 години, че и много повече а започват да се разпадат след 5 седмици.
  • 2
   Пе
   Пешко
   1 -11
   18:47, 31 яну 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Фр
    Френго
    9 -1
    19:24, 31 яну 2020
    Ти нормален ли си бе, кой ще излезе на платното на Хасковска за да чопли знак и после ще обикаля града да чопли осталите, приказваш пълни глупости. Явно не са качественно поставени!
   • Az
    az
    3 0
    08:41, 1 фев 2020
    Пешко много филми гледаш
  • 3
   Ха
   ХА-ХА-Ха
   3 0
   08:28, 1 фев 2020
   Обещали!!!
   Обещанията важат до усвояване на средствата!!!

  Хороскоп за 20.02.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Споделяйте притесненията си и търсете мнението на специалисти, така ще ви бъде по-лесно да намерите решението, което търсите, ще ви спести време и ще съберете повече опит. Отегчението ви от някого или нещо ще отстъпи място на приятна изненада. Идеите и предложенията ви ще се оценят и ще получите подкрепата, от която се нуждаете.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С творчески импулс ще търсите нови пътища за развитие на уменията си. Възможно е да срещнете известно подозрение или безразличие към работата си, но продължете да работите. Сигурно е, че ще бъдете обградени с вниманието и любовта на човека, който ви разбира и споделя интересите ви.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Добре е делата си днес да ги приключите в рамките на деня. Градивните ви усилия ще поддържат активността и формата ви, правейки ви по-организирани. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени. Най-хубавото е, че ще ви направят щастливи.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Промените ще навлязат по-осезателно в живота ви, но за добро. Целите, които си поставяте подхранват духа ви и дават сили да се справите с предизвикателствата по пътя. Наясно сте, че трудности ще има, но и кой може да ви възпре. Придобивка за дома или лично за вас ще подобри настроението ви.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Имате искреното желание да доведете до край започнато начинание, но независещи от вас пречки ви спъват. Разумно бихте постъпили, ако за момента заемете изчаквателна позиция и не насилвате нещата. Във ваш интерес е да се приготвите за нова атака, а не да мислите за поражение. Имате подкрепата на любимите си хора, по-добре ще е ако се вслушвате в техните съвети.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Интересни събития, които няма да ви оставят да скучаете. Идеите ви за бъдещото развитие на фирмата, в която работите са напълно осъществими и биха затвърдили позициите и на пазара. Авторитета ви също нараства и претенциите ви за по-високо възнаграждение биха били напълно основателни.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Гъвкавия ви подход ви дава сериозно предимство. Ще се чувствате тонизирани и весели и с доброто си настроение ще радвате околните. Много вероятно е да се натъкнете и на недоброжелатели, но негативното им влияние може да бъде неутрализирано от увереността ви. Здравословни проблеми отшумяват.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Нуждаете се от време за да осмислите положението. Стремежът ви към ценен и желан от вас човек скоро ще бъде задоволен. Ще се справите с бариерите, които съществуват пред вас и по отношение на намеренията ви. Самотата не е добър спътник и не се изолирайте сами. По-лесно ще ви бъде, ако до себе си имате човек, на чието рамо да се опрете.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  В работата си днес определено сте човекът - оркестър. Енергията ви изцяло ще бъде насочена към служебните ангажименти и вечерта основателно може да се поздравите за свършеното. Отношението на любимия човек ще направи удовлетворението ви пълно.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Мнозина от вас ще посветят деня си на професионални ангажименти, които могат да улеснят работата ви за в бъдеще. Естествено не пренебрегвайте желанията на най-близките си хора и се постарайте да им доставите удоволствие. Ще останете доволни от отношението им и едва ли ще съжалявате за избора си.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Наясно сте точно какво трябва да свършите днес и едва ли нещо ще е в състояние да ви попречи. Имате достатъчно търпение и бавно и методично ще осъществявате целите си. Благодарение на което успехът няма да ви подмине, а нещо повече. Очаквайте скорошно стабилизиране на финансовото състояние, което ще ви даде основа за размисъл за подходящо капиталовложение.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Днес настроенията ви се променят доста лесно, затова се постарайте да си осигурите по-голяма емоционална стабилност, която много ще ви помогне в работата ви. Този ден ще ви предложи немалко изненади, на които трябва да издържите.
  20 фев 2020
  Последни новини