100 години Audi

Стогодишни празненства се появиха в индустрията за последните няколко години, като General Motors, Bugatti, Mercedes Benz и Fiat бяха сред празнуващите някаква форма на 100-годишнина напоследък. Настоящите празненства на Audi родиха уникален часовник, наречен Tachoscope, а сега ще бъдат разкрити специални пакети от оборудване за европейските автомобили на Audi.

Пакетът, който всъщност е съставен от две части – стил и иновации, ще бъде на разположение за Audi A3 и A3 Cabriolet, A4, A6, TT, A5 Coupe, Q5 и Q7. Частта на стила представлява нов волан с три спици и уникални алуминиеви джанти, докато иновациите биват ксенонови фарове и LED дневни светлини с асистент за дългите.

Други предлагани опции за пакета по случай 100-годишнината са Daytona перлен цвят, спортни седалки, затъмнен стъклен таван и специален дизайн на праговете, който осветява силуета на легендарната 16-цилиндрова състезателна кола Type C.

И двата пакета имат сериозна стойност, намалявайки цената на включените опции с до 40%. Цената за пакетите за стил започва от 2 400 евро и стига 6 750 евро, докато цената на пакета с иновациите е от 1 700 до 2 700 евро.

За нещастие, засега единственият намек как ще изглежда пакетът е тийзър снимката, която показва прага с мотиви на Type C.
Източник: rs-auto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини