Учител от Димитровград е задържан с дрога, притежавал е и незаконен пистолет

От бюлетина на МВР става ясно, че 25-годишен младеж е задържан за държане на наркотик. Това се е случило на 10 март в 16,30 часа на булевард „3 март“ в бригадирския град, където криминалисти от димитровградското управление са му извършили проверка.

В себе си младият мъж е държал полиетиленов плик със суха зелена листна маса с тегло 19,30 грама, реагираща на канабис при полеви нарко тест. Последвала е проверка в дома му в с.Добрич, където се откриват още 2 грама от същата дрога, 2 електронни везни, 2 мелнички и пистолет без документи.

Дорина Желязкова: Ако се потвърди информацията, че наш учител е задържан с наркотици, той няма да бъде допуснат до учениците

Мъжът е задържан до 24 часа по стартиралото бързо производство.

По непотвърдена информация, младият мъж е учител в димитровградското ОУ "Алеко Константинов", като учител - Начален етап.

Информацията, че при обиска на жилищетото, в което живее, са иззети везни и пистолет води до предположението, че младия мъж се е занимавал с разпространение на наркотици, а не са били само за лична консумация. Отново по непотвърдена информация, миналата година мъжът е бил в полезрението на местните служителя на реда и той е бил задържан.

.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Аз
    Аз
    43 -3
    13:23, 11 мар 2020
    Учителите щом почнаха да продават до каде я докара тая държава
  • 2
    До
    Добри
    19 -4
    15:05, 11 мар 2020
    Да не е Валентин Славов?
  • 3
    Не
    Не пускай ръката ми
    25 -6
    16:30, 11 мар 2020
    Вън от системата, всички учители с близки установени за употреба или разпространение на наркотици, треви и производните им вън от училищната система!
  • 4
    Ще
    Ще дойде и вашето време
    23 -5
    16:57, 11 мар 2020
    ГЕРБ събират учители за училищата от кол и въже. Изпълняват юдейската доктрина за унищожаване на българското образование. Има стотици хора с педагогическо образование които не са допуснати да преподава, за сметка на това за учители се назначават със съмнителни ментални възможности, по образ и подобие на бащицата премиер Тиква. На какво мислите такива хора че ще научат вашите деца ? Това е съзнателна политика за унищожаване на интелекта и знанието.
    • Какъв ГЕРБ бе простьо? Все едно бат ти Бойко казва... Виж коментара
  • 5
    За
    Запозната
    14 -3
    17:04, 11 мар 2020
    Хахах, това е Георги Георгиев, изтръпналия наркоман, крайно време беше да го хванат изобщо кво го държат на работа... Злетак
  • 6
    Й
    й
    6 -7
    19:48, 11 мар 2020
    Не е Валентин,а Валери,не е на 25,а на35.И не е даскал,в'' Алеко''.
  • 7
    ЕХ
    Е хе
    5 -2
    01:05, 12 мар 2020
    Чак пък и пистолет намерили в тях ... А плакат на кръстникът имал ли е на стената този " рамбо " , господа журналистите от димитровградски бг вести, сигурни ли сте че задържания е от добрич да не би да е от марийново, нали уж все от там са псевдо мутрите и божийте гангстери...
Последни новини