12 °C

Учител от Димитровград е задържан с дрога, притежавал е и незаконен пистолет

От бюлетина на МВР става ясно, че 25-годишен младеж е задържан за държане на наркотик. Това се е случило на 10 март в 16,30 часа на булевард „3 март“ в бригадирския град, където криминалисти от димитровградското управление са му извършили проверка.

В себе си младият мъж е държал полиетиленов плик със суха зелена листна маса с тегло 19,30 грама, реагираща на канабис при полеви нарко тест. Последвала е проверка в дома му в с.Добрич, където се откриват още 2 грама от същата дрога, 2 електронни везни, 2 мелнички и пистолет без документи.

Дорина Желязкова: Ако се потвърди информацията, че наш учител е задържан с наркотици, той няма да бъде допуснат до учениците

Мъжът е задържан до 24 часа по стартиралото бързо производство.

По непотвърдена информация, младият мъж е учител в димитровградското ОУ "Алеко Константинов", като учител - Начален етап.

Информацията, че при обиска на жилищетото, в което живее, са иззети везни и пистолет води до предположението, че младия мъж се е занимавал с разпространение на наркотици, а не са били само за лична консумация. Отново по непотвърдена информация, миналата година мъжът е бил в полезрението на местните служителя на реда и той е бил задържан.

.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Аз
  Аз
  43 -3
  13:23, 11 мар 2020
  Учителите щом почнаха да продават до каде я докара тая държава
 • 2
  До
  Добри
  19 -4
  15:05, 11 мар 2020
  Да не е Валентин Славов?
 • 3
  Не
  Не пускай ръката ми
  25 -6
  16:30, 11 мар 2020
  Вън от системата, всички учители с близки установени за употреба или разпространение на наркотици, треви и производните им вън от училищната система!
 • 4
  Ще
  Ще дойде и вашето време
  23 -5
  16:57, 11 мар 2020
  ГЕРБ събират учители за училищата от кол и въже. Изпълняват юдейската доктрина за унищожаване на българското образование. Има стотици хора с педагогическо образование които не са допуснати да преподава, за сметка на това за учители се назначават със съмнителни ментални възможности, по образ и подобие на бащицата премиер Тиква. На какво мислите такива хора че ще научат вашите деца ? Това е съзнателна политика за унищожаване на интелекта и знанието.
  • Какъв ГЕРБ бе простьо? Все едно бат ти Бойко казва... Виж коментара
 • 5
  За
  Запозната
  14 -3
  17:04, 11 мар 2020
  Хахах, това е Георги Георгиев, изтръпналия наркоман, крайно време беше да го хванат изобщо кво го държат на работа... Злетак
 • 6
  Й
  й
  6 -7
  19:48, 11 мар 2020
  Не е Валентин,а Валери,не е на 25,а на35.И не е даскал,в'' Алеко''.
 • 7
  ЕХ
  Е хе
  5 -2
  01:05, 12 мар 2020
  Чак пък и пистолет намерили в тях ... А плакат на кръстникът имал ли е на стената този " рамбо " , господа журналистите от димитровградски бг вести, сигурни ли сте че задържания е от добрич да не би да е от марийново, нали уж все от там са псевдо мутрите и божийте гангстери...

Хороскоп за 26.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Мисли, свързани с отминали събития отново ще излязат на преден план. От тях няма да се почувствате по-добре, за това си наложете да ги забравите. Насочете енергията си за по-хубавите неща в живота ви. Дарете си малко почивка и нещо специално за себе си, заслужавате го не по-малко от всеки друг.
26 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Съчетавайки полезното с приятното, ще изживеете деня си приятно. Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще успеете да го насочите в желаната от вас посока на мислене и заедно ще вземете решения за бъдещата си работа, цел или живот. Осигурете си време и за себе си, имате нужда от разтоварване.
26 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Професионални срещи и обсъждане на интересуващи ви теми са част от ангажиментите, стоящи пред вас. Ще се включите в текущ проект и ще провокирате събитията в своя полза, без разбира се да предизвиквате недоволството на колегите си. Спазвайте добрия тон в общуването и законността.
26 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С лекота ще разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате необходимост от промяна и същевременно се чудите от къде да започнете. Може би от себе си, може и от дома си. Във всички случаи се нуждаете от повече движение, спортувайте и се забавлявайте. Работата ви изтощава, не се давайте.
26 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
С набелязаните мерки за подобряване организацията на работното място ще имате своите резултати. Всички те ще се окажат важни за професионалното ви развитие и най-вече финанси. Нововъведенията ви ще срещнат разбиране и ще получите подкрепа. Сигурно е, че сте сред най-добрите и с нищо не ви превъзхождат.
26 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Предстоящите промени създават у вас напрежение, но и не ви липсват добри очаквания. За някои те са свързани с нова работа, смяна на местоживеене или друго интересуващо ги обстоятелство. Правейки оценка на развитията в живота си, ще бъдете по-обективни, ако изключите нещата от емоционален характер.
26 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Настроението ви е добро, независимо от поведението на околните. В случая това е чудесно, защото вие наистина сте прави. Упоритостта в работата ви ще донесе резултат. Ще се радвате на заслужено признание, а и наградата ще бъде добра. Проявете толерантност към човек от обкръжението ви, който има свои проблеми.
26 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще сложите добро начало на нещо ново в живота си днес. Положителните промени ще ви заставят да станете по-търпеливи към себе си и околните. То няма да ви коства големи усилия, защото сърцето ви е широко и в него има място за много обич и човешка топлина. Щастливите мигове ще последват и трайно ще се настанят в живота ви.
26 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Денят не е подходящ за започването на нещо ново. Задоволете се с изпълнението на обикновените си задължения, дори да ви се струват досадни. Не давайте обещания, за които знаете, че са трудноизпълними. Вечерта прекарайте в шумна компания.
26 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Сега вие сте творци на своето щастие. Най-вече от вас зависи да направите денят си успешен. Очакват ви изненади от всякакво естество и се налага да бъдете много внимателни в действията си. Погрешна стъпка може да ви донесе доста неприятности. Намерете време за любимия човек, защото нещата там не вървят гладко. Или може би е време за нова връзка?
26 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днешния ден предлага сериозно предизвикателство за вас. Мотивацията ви за работа е толкова висока, че нищо не може да ви откаже от онова, което сте си наумили. Можете да разчитате на ваш приятел в момент, когато се нуждаете от съвет. Бъдете концентрирани и резултатите ще са налице.
26 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще придвижвате напред делата си, но наред с работата си е добре да се погрижите интересите ви да бъдат защитени. Използвайте контактите си и създайте условия за развитие на идеите си. Има потенциал в тях, стига да ги популяризирате и направите достъпни за повече хора. В желанието си да зарадвате близки хора ще влезнете в разходи.
26 ное 2020
Последни новини