Дорина Желязкова: Ако се потвърди информацията, че наш учител е задържан с наркотици, той няма да бъде допуснат до учениците

Изображение 1 от 2

    По-рано днес писахме, че учител от димитровградското училище "Алеко Константинов" е задържан с наркотици, а при обиска в дома му са открити везни, както и нерегистрирано огнестрелно оръжие. Информацията за самоличността на задържания не е потвърдена официално от службите на МВР.

    Учител от Димитровград е задържан с дрога, притежавал е и незаконен пистолет

    Във връзка с този случай, потърсихме за коментар директора на основното училище, Дорина Желязкова, която от нас научи, че случаят с 25-годишния младеж, заловен с марихуана, се свързва с учител от школото, което управлява. Госпожа Желязкова заяви, че и тя не получава от никъде потвърждение на информацията. Директорът каза още, че се опитала да се свърже с началния учител, който отговаря на спуснатата информация от бюлетина на МВР, но той не вдига на никой от телефоните, които тя има.

    "Ако се потвърди, че заловеният с наркотици е учител от нашето училище, той няма работа в училище, той няма да бъде допуснат до децата", бе категорична Дорина Желязкова.

    До момента не е имало никакви индикации, че по някакъв начин учителят или училището може да се свърже с наркотици, такива подозрения не са идвали нито от ученици, родители или персонала на школото и тази информация, че е възможно учител да е свързан с употребата или разпространението на подобни вещества е голям шок, заяви директорът.

    По наша информация, въпросният учител преди около година и половина е бил свързан като свидетел по случай за разспространение на наркотични вещества, но тя не е официално потвърдена.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ро
      Родител
      12 -4
      15:54, 11 мар 2020
      Браво, това е твърда позиция на отговорен директор
      • Ел
        Елена
        12 0
        16:13, 11 мар 2020
        Така трябва да бъде! Ако е вярно, този учител трябва да е дисциплинарно уволнен.Няма да вдигне,защото в полицията не позволяват телефони.Ако е задържан,а вероятно е, след 24 часа ще го пуснат и тогава. Говори се,че е продавал,но дали е вярно и че е бил на занималнята на малките.
    • 2
      Xx
      Xx
      4 -1
      11:49, 12 мар 2020
      То повечето млади хора в днешно време взимат или са вземали наркотици. Така че нищо чудно за учителчето! Но ако продава, вече е сериозно.
    • 3
      Ло
      ЛОКОМОТИВА
      4 0
      21:19, 12 мар 2020
      Кажете му името на този нещастник,даеба неговата мама.
    Последни новини