10 °C

Дорина Желязкова: Ако се потвърди информацията, че наш учител е задържан с наркотици, той няма да бъде допуснат до учениците

Изображение 1 от 2

  По-рано днес писахме, че учител от димитровградското училище "Алеко Константинов" е задържан с наркотици, а при обиска в дома му са открити везни, както и нерегистрирано огнестрелно оръжие. Информацията за самоличността на задържания не е потвърдена официално от службите на МВР.

  Учител от Димитровград е задържан с дрога, притежавал е и незаконен пистолет

  Във връзка с този случай, потърсихме за коментар директора на основното училище, Дорина Желязкова, която от нас научи, че случаят с 25-годишния младеж, заловен с марихуана, се свързва с учител от школото, което управлява. Госпожа Желязкова заяви, че и тя не получава от никъде потвърждение на информацията. Директорът каза още, че се опитала да се свърже с началния учител, който отговаря на спуснатата информация от бюлетина на МВР, но той не вдига на никой от телефоните, които тя има.

  "Ако се потвърди, че заловеният с наркотици е учител от нашето училище, той няма работа в училище, той няма да бъде допуснат до децата", бе категорична Дорина Желязкова.

  До момента не е имало никакви индикации, че по някакъв начин учителят или училището може да се свърже с наркотици, такива подозрения не са идвали нито от ученици, родители или персонала на школото и тази информация, че е възможно учител да е свързан с употребата или разпространението на подобни вещества е голям шок, заяви директорът.

  По наша информация, въпросният учител преди около година и половина е бил свързан като свидетел по случай за разспространение на наркотични вещества, но тя не е официално потвърдена.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   Ро
   Родител
   12 -4
   15:54, 11 мар 2020
   Браво, това е твърда позиция на отговорен директор
   • Ел
    Елена
    12 0
    16:13, 11 мар 2020
    Така трябва да бъде! Ако е вярно, този учител трябва да е дисциплинарно уволнен.Няма да вдигне,защото в полицията не позволяват телефони.Ако е задържан,а вероятно е, след 24 часа ще го пуснат и тогава. Говори се,че е продавал,но дали е вярно и че е бил на занималнята на малките.
  • 2
   Xx
   Xx
   4 -1
   11:49, 12 мар 2020
   То повечето млади хора в днешно време взимат или са вземали наркотици. Така че нищо чудно за учителчето! Но ако продава, вече е сериозно.
  • 3
   Ло
   ЛОКОМОТИВА
   4 0
   21:19, 12 мар 2020
   Кажете му името на този нещастник,даеба неговата мама.

  Хороскоп за 06.04.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Умеете правилно да преценявате хората и това ви помага да намирате верния път към тях. Доверието, с което се отнасяте към малко познат човек няма да ви разочарова. Проявете разбиране към проблемите на близък човек и му помогнете да се справи с тях. Щастието ще ви се усмихне и ще изживеете един вълшебен миг.
  06 апр 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Смирено и с компромиси от своя страна ще се стремите да изгладете отношенията с близките си. Ще имате удовлетворяващи ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня ви пълноценен. Доволни ще бъдете от себе си, заради разума и волята, които сте проявили.
  06 апр 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ангажирани сте с помощ за другите и ще им посветите голяма част от времето си. Добре е да помислите и за себе си. Има неща, които трябва да свършите и то скоро. Бъдете предпазливи в общуването си с хора, които са чувствителни към темите, които ви вълнуват. Предстоят ви новости и благоприятно развитие на професионален проблем.
  06 апр 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Не се спирате пред нищо, за да са постигнете нещо ново, което отдавна е вашата единствена цел. Това е добре, но ако наистина си струват всичките усилия, които полагате. Имате и редица по-малки цели, които също чакат своята реализация, затова не ги пренебрегвайте. В интимен план ви очаква нещо, което ще промени ежедневието ви в положителна насока.
  06 апр 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Организирайте добре още от сутринта работата си, за да съумеете да се справите с всичко. Имате всички шансове да осъществите плановете си, трябва да изчакате само сгоден случай да започнете да действате. С вашия нюх няма да е трудно.
  06 апр 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Преодоляване на препятствия от различен характер ще ви държат будни и в активна позиция днес. Не унивайте, с постоянство и малко късмет ще постигнете целите си. Ще получите съдействие от човек, който е доказал доброто си отношение към вас. Не бъдете прекалено мнителни.
  06 апр 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Изберете най-важното и върху него съсредоточете енергията, за да постигнете максимума в работата си днес. Почти са изключени ситуации, с които не бихте могли да се справите. Очакват ви приятни срещи с близки хора и запознанства с нови приятели. За много от вас - финансови придобивки.
  06 апр 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Денят ви носи промени и те ще решат в известна степен развитието на проблем, който ви интересува. Ще се изпълнят очакванията ви и това ще ви гарантира бъдещ просперитет. Помогнете на приятел, заплашен е от опасността да попадне под чуждо влияние, което силно ще му навреди. В личните си взаимоотношения търсете разбирателство с близките си, не се конфронтирайте с тях.
  06 апр 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Споделените проблеми по-бързо се решават, особено, когато имате до себе си хора, които ви обичат. Ще се почувствате защитени и това ще върне блясъка в очите ви. Получената подкрепа ще ви помогне да станете по-уверени и да не се тревожите излишно за бъдещето си.
  06 апр 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не проявявайте самоинициатива, вслушвайте се в желанията и мнението на хората около себе си. Това ще ви сближи и повиши настроението. Щастливи моменти ще имате с любимия ви човек, но само, ако му позволите да бъде искрен с вас, което значи да го предразположите към интимност и откровеност.
  06 апр 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Този ден ще бъде свързан с хубави емоции и положително развитие на връзки. В деловата сфера са възможни разногласия с партньори, касаещи минали събития. Ако проявите повече толерантност ще останете удовлетворени. Отворени сте към новостите и скоро ще ви се отдаде възможност да се заемете с нещо вълнуващо.
  06 апр 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Положителните ви мисли и добрата енергия, която излъчвате ще създава спокойствие и добро настроение на обкръжението ви. Служебните въпроси ще решавате в движение, предвид натовареността ви, но въпреки това ще се справите. Важна среща ще ви подтикне към повече активност в подготовката си за нея.
  06 апр 2020
  Последни новини