10 °C

Детските градини в Димитровград пускат анкета за родителите

Детските градини в Димитровград пускат анкета, насочена към родителите, за готовността и нагласите им, децата да се върнат в детските заведения след повече от 2 месеца, в които не работеха.

Ще оцелеят ли родителите на малки деца в извънредното положение? Имат ли готовност детските градини да заработят отново?

Резултатите от анкетата трябва да бъдат обобщени на 21 май, поради което крайният срок за попълване е 20.05.2020г.

Анкетата се разпространява поредством фейсбук групите, в които членуват родителите, така че е нужно да ги посетите, за да може да отговорите на въпросите.

Възстановяват Детската млечна кухня в Димитровград, запишете се

Публикуваме въпросите на анкетата, която трябва да бъде попълнена от родителите.

1. Кога бихте желали да отворят детските градини/ясли на територията на община Димитровград?
а. възможно най-скоро;
б. от 1 юни;
в. от 1 септември;
г. друга дата….
2. Бихте ли пуснали детето си на детска градина веднага след отварянето им?
а. да;
б. не;
в. да, но след 1 септември;
г. не мога да реша/ да дам отговор.
3. Каква форма на посещение бихте предпочели?
а. целодневна (от 8.00 до 18:00 часа), в работни дни;
б. полудневна, в работни дни, (от 8.00 до 12:00 часа), без детето за остава да спи в детското заведение;
в. друга форма – моля посочете …..
4. Ако детската градина започне работа на 1 юни, колко дълго бихте желали детето ви да посещава детска градина?
а. цялото лято, без прекъсване;
б. до края на юли;
в. детето ми няма да посещава детската градина през лятото;
г. друг период – моля посочете……
5. При какви условия бихте направили това (да пуснете детето си на детска градина) ? Моля, изберете до 3 отговора.
а. задължително провеждане на медицински изследвания преди завръщане на детето в детската градина;
в. стриктен ежедневен медицински филтър при сутрешния прием на детето в Детската градина;
г. групи с редуциран брой деца, не повече от….;
д. повече занимания навън, по-малък престой в помещенията;
е. спазване правилата за достъп до детското заведние, съобразени с текущите здравно-хигиенни изисквания за градината/ яслената група;
ж. други …. (моля избройте)
6. По време на прекъсване на посещенията в детската градина (по повод извънредното положение и противоепидемичните мерки) кой се грижеше за детето Ви?
а. аз / съпругът ми – ползвахме платен годишен отпуск;
б. аз – ползвам отпуск по майчинство;
в. аз/съпругът ми, безработни сме;
в. родителите ни;
г. друго (моля посочете)…………………….
 

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  Де
  Дет
  2 -1
  20:40, 18 май 2020
  Детските градини ще са като моловете. "Всички" искаха да се отворят . Ама като ги отвориха останаха празни. Само че в случая е малко по сложно. Ще се наложи да се тества целия персонал и всички деца. Иначе няма как.
  • Ро
   Родител
   4 0
   21:22, 18 май 2020
   Ами нека се тестват, какъв е проблема? Тъкмо всички ще са сигурни, че няма болни и няма от какво да се притесняват - и родители, и персонал. Но явно на някой у Софията не му изнася...
  • Де
   Делчева
   1 0
   23:02, 18 май 2020
   Няма пари за тестване на персонала и децата.

Хороскоп за 21.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Поставили сте си задачи, за които ще ви е нужна повече енергия. Съсредоточете се върху по-близките си цели, дългосрочните оставете за по-късен етап. Едно запознанство може да прерасне в по-сериозна връзка. Вие сте готови за промяната, която следва и сте наясно, че тя ще ви наложи и ограничения, но няма да съжалявате.
21 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Търсете промяната, предизвикателствата поддържат духа ви силен. Работете за приключване на вече започнати задачи, като не забравяте и за домашните задължения. С приятели ще се разведрите, обменяйки мисли и енергия. В професионален план се очертават полезни срещи. Подробностите от бита също ще привлекат вниманието ви.
21 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Популярността, за която отдавна мечтаете днес ще ви навести. Стараейки се да сте сред първите ще поемете риск, за който не сте мислили преди. Не се притеснявайте, няма да ви навреди, напротив. Обещания за по-тясно обвързване ще получите или ще дадете. Те могат да имат отношение както към деловите ви задачи, така и към конкретен човек.
21 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ще продължите да се трудите с желание и ентусиазъм, имайки енергия и добро настроение. Имате конкретни планове, но все още не сте проучили възможностите как да ги реализирате. Ще споделите намеренията си с партньора и заедно ще работите за да устроите по-добре личния си живот.
21 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Природата ви е дарила с устремност и плам - комбинация, която ви дарява с изисканост и приспособимост, с късмет и ярка интелигентност. Това не са комплименти а залог за успех. Няма да е излишно, ако все пак не се главозамаете, и не забравите, че съществува едно качество наречено скромност. Положете усилия, ако трябва за да си го отгледате и съхраните, за да го имате за дълго.
21 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Наследствени имоти ще занимават мислите ви и ще ви създават повече грижи, което ще отнеме голяма част от времето ви.С вроденото си великодушие ще отхвърлите с усмивка обзелите ви съмнения към определен човек. Днес някой е приготвил чудесна изненада за вас. Не позволявайте да ви диктуват условия, които не са ви изгодни. Нуждеаете се от повече съсредоточеност и лесно ще се справите с трудностите.
21 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Устремени сте към промяна и това ви вълнува. Неудовлетворението не е добър съветник и не бива да се поддавате на влиянието му. Заемете се с дела, които ще ви накарат да се почувствате по-добре. Включете и приятелите си, като не забравяте и интимния си партньор.
21 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Действията ви карат хората около вас да ви се възхищават. Наистина успявате да подредите делата си така, че да не остане нещо, от което бихте могли да сте недоволни. В личен план се радвате на споделени чувства от страна на човека, с когото сте обвързани емоционално. Ще останете очаровани.
21 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Добронамереността ви към околните ще се възнагради. С желание ще ви помагат и напътстват, стига да не пренебрегвате нечие внимание. Любовта ще ви вдъхнови и подтикне към творчески подход в работата. Започвате нов проект, и ще се изненадата от добрия прием, на който ще се радвате.
21 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят е чудесен за вас и показателни в това отношение са радостните събития, които ще ви преследват през целия ден. Не подценявайте късмета си и отделете време за да изгладите недоразуменията с ваш близък. Със сигурност ще успеете.
21 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Очертават се забавни мигове с ваши близки. Настроени сте авантюристично, а и обстоятелствата са подходящи за целта. Имате възможности сред които можете да избирате и вие няма да се поколебаете да влезнете в ролята на онези, които решават вместо другите. Бъдете по-внимателни със здравето си и не го подлагайте на изпитания.
21 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Програмата ви за днес ще е натоварена, но приемете предизвикателствата. Бъдете старателни и с качествата, които притежавате, ще постигнете върхове. Вечерта с удоволствие ще се насладите на присъствието на човек, когото харесвате. Имате толкова неща да споделите, че нощта може и да не стигне.
21 окт 2020
Последни новини