0 °C

Детските градини в Димитровград пускат анкета за родителите

Детските градини в Димитровград пускат анкета, насочена към родителите, за готовността и нагласите им, децата да се върнат в детските заведения след повече от 2 месеца, в които не работеха.

Ще оцелеят ли родителите на малки деца в извънредното положение? Имат ли готовност детските градини да заработят отново?

Резултатите от анкетата трябва да бъдат обобщени на 21 май, поради което крайният срок за попълване е 20.05.2020г.

Анкетата се разпространява поредством фейсбук групите, в които членуват родителите, така че е нужно да ги посетите, за да може да отговорите на въпросите.

Възстановяват Детската млечна кухня в Димитровград, запишете се

Публикуваме въпросите на анкетата, която трябва да бъде попълнена от родителите.

1. Кога бихте желали да отворят детските градини/ясли на територията на община Димитровград?
а. възможно най-скоро;
б. от 1 юни;
в. от 1 септември;
г. друга дата….
2. Бихте ли пуснали детето си на детска градина веднага след отварянето им?
а. да;
б. не;
в. да, но след 1 септември;
г. не мога да реша/ да дам отговор.
3. Каква форма на посещение бихте предпочели?
а. целодневна (от 8.00 до 18:00 часа), в работни дни;
б. полудневна, в работни дни, (от 8.00 до 12:00 часа), без детето за остава да спи в детското заведение;
в. друга форма – моля посочете …..
4. Ако детската градина започне работа на 1 юни, колко дълго бихте желали детето ви да посещава детска градина?
а. цялото лято, без прекъсване;
б. до края на юли;
в. детето ми няма да посещава детската градина през лятото;
г. друг период – моля посочете……
5. При какви условия бихте направили това (да пуснете детето си на детска градина) ? Моля, изберете до 3 отговора.
а. задължително провеждане на медицински изследвания преди завръщане на детето в детската градина;
в. стриктен ежедневен медицински филтър при сутрешния прием на детето в Детската градина;
г. групи с редуциран брой деца, не повече от….;
д. повече занимания навън, по-малък престой в помещенията;
е. спазване правилата за достъп до детското заведние, съобразени с текущите здравно-хигиенни изисквания за градината/ яслената група;
ж. други …. (моля избройте)
6. По време на прекъсване на посещенията в детската градина (по повод извънредното положение и противоепидемичните мерки) кой се грижеше за детето Ви?
а. аз / съпругът ми – ползвахме платен годишен отпуск;
б. аз – ползвам отпуск по майчинство;
в. аз/съпругът ми, безработни сме;
в. родителите ни;
г. друго (моля посочете)…………………….
 

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  Де
  Дет
  2 -1
  20:40, 18 май 2020
  Детските градини ще са като моловете. "Всички" искаха да се отворят . Ама като ги отвориха останаха празни. Само че в случая е малко по сложно. Ще се наложи да се тества целия персонал и всички деца. Иначе няма как.
  • Ро
   Родител
   4 0
   21:22, 18 май 2020
   Ами нека се тестват, какъв е проблема? Тъкмо всички ще са сигурни, че няма болни и няма от какво да се притесняват - и родители, и персонал. Но явно на някой у Софията не му изнася...
  • Де
   Делчева
   1 0
   23:02, 18 май 2020
   Няма пари за тестване на персонала и децата.

Хороскоп за 16.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Денят ви ще премине по-леко, наситен с приятни емоции и срещи. Ще ви се отдава без затруднения да решавате въпроси от професионален, обществен и личен характер. С колегите си бъде коректни, както и с всеки друг, ако искате да приключите навреме и без нежелани последствия общите ви задачи.
16 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Несвойствени за вас занимания ще отнемат част от времето ви, но няма да съжалявате. Добри попадения в сферата на недвижимите имоти, както и в рекламата и бизнеса, като цяло. Нищо не е случайно, за успеха си сте работили много, днес ще берете плодовете от този труд. Движете се повече и общувайте с приятни хора.
16 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Денят ви ще е успешен и наситен с преживявания. Преуморявате се с работа, но има защо. Ще получите добра оценка и предложение за промяна на работното място. Финансовите придобивки ще ви радват, а също и доверието на хората към вас. Ще получите нови възможности за реализация и социален възход.
16 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Отнасяйте се с разбиране към градивната критика по ваш адрес. Със сигурност има какво да научите за себе си, въпреки опита и квалификацията ви. Истина е, че имате повече разходи през тези дни, но по-важно е, че ги правите с желание – за подаръци и други удоволствия. Настроението ви в никакъв случай няма да пострада.
16 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате върху какво да се съсредоточите, за това ще си спестите излишните приказки. Отдадени на работата си, ще се вглеждате в променящите се бързо събития и ще търсите своето място в тях. Няма да ви бъде трудно, с логичното си мислене и действия бързо ще си осигурите добри позиции.
16 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Активността ви ще ускори развоя на делата, насочвайки събитията в благоприятна за вас посока. В общуванията си бъдете търпеливи и не създавайте напрежение на хората, които не се отличават с вашите качества. По-възрастен човек ще ви заяви намеренията си относно предстоящо събитие.
16 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Днес сте особено привлекателни за околните, чувството ви за хумор и младежкото ви излъчване до голяма степен ще ви помогнат в деловите ви срещи. Дори по време на напрегнати преговори успявате деликатно да разведрите обстановката.
16 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Готовността ви да сте полезни и добрата ви подготовка, ще направят възможно постигането на всичко, с което се захванете днес. Ще получите потвърждение на казаното много скоро. Смелите ви ходове и вниманието на което се радвате, ще доведат до положителни развития в живота ви.
16 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Динамичен ден, който в края си може да стане и уморителен. Ще се поздравите с постигнато разбирателство с хора от обкръжението ви. Други от вас ще засилят общуването си с колеги и познати, помагайки им да подобрят душевното си равновесие. Силни сте и внушавате доверие и надежда, когато го желаете.
16 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Възползвайте се от собствената си изобретателност. Можете да бъдете доволни от себе си по отношение на деловите си ангажименти и това няма да е случайно. Стремете се към повече прозрачност във взаимоотношенията си с хората около вас. Забравете миналото и се съсредоточете върху настоящето.
16 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Поставяте си постижими цели, които няма да ви затруднят. Успявайки в намеренията си, ще подобрите вярата в собствените си сили, а с нея и мотивацията си да продължите напред. За награда ще изживеете вълнуващи мигове с човек, когото харесвате. Също така ще се ползвате от услугите на тези, които ви обичат.
16 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Здравословното и физическото ви състояние е отлично. Започвате добре новата работна седмица, имате много нови планове, върху които съсредоточавате усилията си. Напрежение е възможно да се появи от страна на интимния ви партньор, затова бъдете внимателни. Вие сте решаваща страна в случая.
16 яну 2021
Последни новини