5 °C

Ще отпаднат ли винетките до гробищния парк на Димитровград?

Изображение 1 от 2

  На заседание на ОБС Димитровград идния четвъртък, 25 юни, общинските съветници ще трябва да вземат решение дали общината да вземе за стопанисване отсечката от 1,6 км. от АПИ, за да може да отпадне нуждата от винетки до гробищния парк на града.

  Откъсна ли АПИ димитровградчани от гробищния парк на града?

  Припомняме, че от 17 февруари шофьорите, които пътуват по републиканската пътна мрежа без валидна електронна винетка, биват санкционирани чрез камерите на тол системата. В случая такъв пункт има на изхода на Димитровград, от където минава и пътят за гробищния парк на града, в посока с. Добрич.

  Годишно поемането на тази отсечка ще струва на Община Димитровград 12 040 лв. и ако тя поеме разходите по стопанисването й, би трябвало да отпадне нуждата на димитровградчани да се предвижват до гробищния парк на града с винетен стикер. Но това ще означава най-вероятно, че и БГТОЛ ще трябва да измести монтираното съоръжение за следене на трафика след пресечката за село Добрич, по първокалсния път между Димитровград и Хасково. А ако искат да следят трафика в посока Пловдив, преминаващ през селата Добрич и Горски извор, ще трябва да инсталират допълнителни съоръжения за следене на трафика по този маршрут.

  Недомислицата за мястото на монирането на камерите, от гледна точка интереса на димитровградчани да могат да ходят до гробищния парк на града, без да плащат глоби по 300 лева или да закупуват винетен стикер за цялата републиканска пътна мрежа, ще доведат до разходи за хиляди левове на Общината за стопанисване на отсечката, както и на АПИ за преместване на съоръженията за следене на автомобилния трафик.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (1)

  • 1
   Ди
   Димитровградчанин
   7 -1
   22:08, 19 юни 2020
   Проблема е че всичко ще плати г-н и г-жа Данъкоплатците а тия хрантутници от АПИ и Общината кога ли ще започнат да си плащат грешките от мързеливоста си . Точно НИКОГА

  Хороскоп за 28.02.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Днешният ден едва ли ще ви изненада с нещо, но ако решите да положите малко повече усилия може би ще изненадате себе си. Някои от вас имат възможност да постигнат нещо, към което отдавна се стремят и точно днес това ще ви се отдаде много по-лесно от когато и да било друг път. Сигурно знаете за какво става дума и ако имате късмет ще се сетите навреме за да го направите.
  28 фев 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще се радвате на добро сътрудничество с деловите си партньори. Не отлагайте среща с важен за вас човек. Сега е момента да действате по-открито и да покажете това, на което сте способни. Даденостите съвпадат с желанията ви и не ви остава нищо друго, освен да действате.
  28 фев 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Всичко, което правите днес ще ви носи удовлетворение, защото се отнасяте към него с предпочитание. Контролирайте емоциите си и не допускайте да пропуснете нещо важно заради невъздържаност или недобре преценена ситуация. Радвайте се на малките неща, не бъдете максималисти.
  28 фев 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  В основата на компромисите днес се корени успешната ви работа. Независимо с какво се занимавате, бъдете готови да се съгласявате с мнението на околните и да се стараете да потушавате възможните конфликти. Това ще ви спести ценно време и доста главоболия. Постигате добри резултати в нещо, което предприемате сами. Следвайте намерението си докрай.
  28 фев 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Работата ви днес ще върви с променлив успех. Влагате прекалено много емоции дори в дребни неща и това може бързо да ви изтощи. В личен план проявявате излишна упоритост, която може да влоши положението ви без да ви донесе никакъв положителен резултат. Дори да ви е трудно, постарайте се да говорите открито за нещата, които ви интересуват.
  28 фев 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Необходимо ви е повече самочувствие и увереност в собствените сили, за да успеете да реализирате плановете си. Ще получите доста разумен съвет относно начина си на действие, за който трябва да сте благодарни. Не правете необмислени покупки.
  28 фев 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Денят е успешен за онези от вас, които си търсят работа. Успявате да намерите предложения, които ви удовлетворяват и едва ли някой ще се учуди ако съвсем скоро смените работното си място. Във ваш плюс е че бързо се адаптирате към нови места и ситуации. Бързо установявате нови познанства, което още повече улеснява промените при вас.
  28 фев 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Активни и уверени в себе си ще получите добра оценка за работата си и съответното възнаграждение за труда си. За сметка на това в личния си живот е възможно да изживеете разочарования. Помислете дали сте отговорили на нечии очаквания и чия е вината за разминаването ви с тях.
  28 фев 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще съобразите външните си изяви с духовните си потребности и така ще ги направите по-впечатляващи. Добрата реклама е най-голямата ви печалба днес. Очакванията на бизнесмените ще се доближат до реалността, само с малко изключени. Някои от делата ви ще ви изправят пред избор, който трябва да направите днес.
  28 фев 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не позволявайте на никой да ви пречи на успешния ви ход в реализиране на целите ви. Сътрудничеството ви с определени хора ще бъде ползотворно, но не бива да налагате на всяка цена мнението си. В противен случай рискувате да провалите нещо, което със сигурност върви към успех.
  28 фев 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Очаква ви успешен ден, наситен с много срещи и разнородни контакти. Общуването е ваша стихия обаче затова няма да е чудно че успявате да постигнете значителни резултати в тази област. Не е трудно да ви повярва човек за каквото и да било, толкова е силна способността ви да убеждавате При това го правите с обаянието, характерно за Водолея.
  28 фев 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С общи усилия ще приключите проект или друга задача, еднакво интересна за вас и хората от обкръжението ви. Застанете на принципни позиции, когато се очаква да бъдат взети важни решения и не допускайте съмненията у някого да възпрат общия устрем. В крайна сметка ще се поздравите с повече свършена работа, което означава и по-добри доходи.
  28 фев 2021
  Последни новини