Редки коли и печалба по VIASAT EXPLORE през декември

Австралийски двойки (рубрика)
От понеделник до петък от 1 декември, в 22:45 

По земя, въздух и вода, това са най-всеотдайните, трудолюбиви хора в Океания, които вършат работа, с която ние не можем или не бихме се заели. Част от нас обаче биха си запазили еднопосочен билет, за да преживеят авантюрите на златотърсачеството, лова на омари и залавянето на бикове. А кой не би искал да вземе участие в строежа на една от най-големите метро транспортни системи в света?

Разрушаване в Нова Зеландия
Започва от петък, 4 декември, в 22:45 ч.
Сезон: 2
Брой епизоди: 10 x 30 мин.
Година: 2020

"Разрушаване в Нова Зеландия" се завръща за втори сезон - и то какъв! Екипите за разрушаване в Нова Зеландия работят заедно, за да разрушат най-колосалните, трудни и опасни сгради. Отвеждаме ви зад бариерите и ви показваме проблемите, с които екипите за разрушаване се сблъскват ежедневно, както и някои от по-необичайните ситуации. 

Екипите се борят с повреди, срутвания на църкви, пропадащи подове, експлозии, капсули на времето, нашествия от паразити и дори няколко призрака!

Редки коли и печалба
Започва от петък, 11 декември, в 22:00 ч.
Брой епизоди: 10 x 60 мин.
Торнтън-ле-Дейл - портал към планините в Северен Йоркшир, е известен с красивите си рекички и живописни къщурки със сламени покриви, а благодарение на семейство Матюсън, сега се е превърнал и в дестинация за купувачи на класически коли от цял свят. 

Семейството е династия от търговци на класически коли от Северен Йоркшир. Докато членовете му търсят редки автомобили за продажба, те разкриват и трогателните и забележителни истории на собствениците им. Поредицата следва семейство Матюсън, което открива и търгува с над 2000 автомобила годишно, както и с всевъзможни редки и ретро мотори и сувенири.

Ден на Джереми Уейд (special)
Четвъртък, 24 декември, от 10:10 ч.
Присъединете се към Джереми, докато пътува по света в търсене на легендарни хищници и речни чудовища, които обитават някои от най-страховитите и могъщи реки на планетата. 

Достигаме до невероятни разкрития за понякога гигантските, често впечатляващи и винаги уникални риби, но винаги оставаме близо до хората от крайречните градове и селца, които той посещава. Джереми обича големи риби, но не по-малко са му интересни местата и легендите, които още властват в района.

Операция "Златна треска"
Започва от неделя, 27 декември, в 21:15 ч.
Сезон: 1
Брой епизоди: 3 x 60 мин.
Дан Сноу и екипът му пресъздават историческия маршрут на златотърсачите от 19-ти век, които изминават пътя от крайбрежието на Аляска до златните полета на Клондайк 965 км на север. Към него се присъединяват полярният изследовател Фелисити Астън и лекарят експерт по отдалечени територии Кевин Фонг. Заедно те ще извървят стъпките на последната голяма златна треска - световно събитие, пълно с епични приключения, опасности и героични истории, вдъхновило създаването на множество компютърни игри.

Наслади на празничния сезон
През целия ден всеки ден през декември

Отпуснете се и позволете на нашите ловци, миньори, строители, продавачи и рибари да вършат работата през празничния сезон. Насладете се на гореща напитка, докато се обучавате да откривате нефрит в канадските планини и изпитвате тръпката от откриването на злато в австралийската пустош или редки водни обитатели на най-суровите води в света. 

Ако някога сте искали да знаете как да реставрирате редки класически автомобили, да построите хотел от лед, най-впечатляващите мостове в света, влакове, небостъргачи... ще ви предложим всичко това и повече!

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини