15 °C

ПГ на ГЕРБ призовава в декларация президентът Румен Радев да вземе час по-скоро решение за датата на изборите

ПГ на ГЕРБ призовава в декларация президентът Румен Радев да вземе час по-скоро решение за датата на изборите, настоя при откриването на последната пленарна сесия на 44-тия парламент председателят на групата д-р Даниела Дариткова.

Последната сесия започва в ситуация на здравна криза, предизвикана от коронавирус. Това, а не протестите или атаките на парламентарната или извънпарламентарната опозиция или атаките на различни олигарси са голямото предизвикателство пред управляващото мнозинство, отбеляза Дариткова.

Здравната криза и омекотяването на икономическите последици от нея са единственият възможен приорит за правителството и управляващото мнозинство в настоящата ситуация. Запазването на всеки човешки живот и съхраняването на перспективите за бизнеса са единствените възможни мотивации за ефективна работа в края на мандата в настоящия парламент, каза тя.

ПГ на ГЕРБ е готова да се вслуша във всеки разумен глас, за да не допусне епидемията да мутира в хаос и безпътица, допълни Дариткова.

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта (3)

 • 1
  3,
  3,14
  1 0
  08:03, 14 яну 2021
  Хей, гербаджийски дебили,като искахте по-рано избори,защо не си подадохте оставката!Всъщност,когато и да се състоят,вие няма да спечелите,защото няма нормален човек който да даде вота си за такива човекоподобни като вас!
 • 2
  7/
  7/8
  1 0
  10:03, 14 яну 2021
  Колко "приятни мутрички",да хванеш единия и да го удариш в другия!Лошото е ,че още ви показват,а хубавото е,че краят ви се вижда!Чао!
  • 3/
   3/4
   1 0
   17:44, 14 яну 2021
   Те и лудите от Карлуково не мислят да гласуват за тях,ти говориш за нормалните хора!
Последни новини