32 °C

Трима кандидат-депутати издига местното БСП, предвожда ги Виолета Желева

С трима кандидати за народни представители излиза БСП - Димитровград след провела се конференция на Общинската организация в града. Решението е взето на заседание на 22-та отчетна конференция на организацията, проведена на 30 януари.

Най-много социалисти са подкрепили кандидатурата на досегашния народен представител от БСП Виолета Желева, втори по номинации от партиините организации е Пламен Панев, който е общински съветник и председател на БСП – Димитровград, последван от Иван Ганев – председател на местната секция на Българския антифашистки съюз.

Предстои останалите общински организации също да направят своите номинации, след което листата ще бъде утвърдена от Областния съвет на БСП. Това трябва да се случи най-късно до 7 февруари. Окончателното решение за подредбата на листите ще бъде взето от Националния съвет на БСП.

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Ха
  Хари
  8 -2
  13:57, 1 фев 2021
  Депутатката с какво е допринесла за промяната този град и хората живеещи тук? Хора от БСП ,мислете!!! Май вече е късно!
 • 2
  Не
  Нека
  8 0
  19:15, 1 фев 2021
  Нека иван ганев да каже колко работника останаха без трудов стаж от консервния цех в Черногорово. Голям "антифашист" е. Шмекер. Уреди синчето си на синекурна работа в язаки, а другите да блъскат за лудо. Сега и той се уреди, ба си комуниста, иначе никаква не я върши . това по заслуги ли е избирането му. Що не си гледа пенсията, малко ли му е. Няма наяждане. Поне пратете млад човек, което ще е по-правилно.
  • Ат
   Атанаска Зангова
   0 -1
   00:41, 3 фев 2021
   Те прогониха кадърни, образовани, доказали се млади членове, за да могат Те да си уреждат децата!!!! Ама, ставали, не ставали, не ги интересува!!!! Момченцето му трябва да се развива, да върви по пътя на батериятаа си!! И какъв е този измислен"Антифашистки съюз"????? Има ли ги още, та Ванко, да ги представя??? То затова и БСП е на този хал!!!!! Елате Ги вижте!!!!! Ако трябва да вярвам в идеята заради Вас, без мене!!!!! А Ванко да помисли да създаде семейство, да имат деца, че този град е само с пенсионери!!!! Заслужава гласове Р. Желева!!!!! Показа, че в Дгр има БСП!!!
 • 3
  Йо
  йокин
  0 0
  21:23, 2 фев 2021
  Вие сериозно ли,Български антифашистки съюз-С кого се бори,с другарите ли?

Още новини

Хороскоп за 22.06.2021

Хороскоп за Овен

Овен
С финансови и други придобивки ще отбележите днешния ден. Развитията ще ви зарадват, но основната заслуга за тях сте вие самите. Сега може да успокоите темпото и да споделите с близките си доброто си настроение. Очаква ви приятен и ненатоварен ден, красивите гледки на природата ще върнат силите и желанието ви да не прекъсвате добрата тенденция.
22 юни 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Налице са всички изгледи този ден да мине спокойно и без излишни емоции. Имате нужда от почивка и хубавото е че ви се откриват добри възможности за разтоварване. Отложете разговор с ваш близък, ако обстоятелствата го позволяват, тъй като това само ще ви натовари, а и едва ли ще успеете да постигнете целта си. Съобразете се с нещо, което любимия човек иска от вас.
22 юни 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Заемате се с доста задачи, но непостоянството ви може да ви изиграе лоша шега. Бъдете внимателни при работа с документи, не подписвайте нещо, със съдържанието на което не сте запознати достатъчно добре. Хармонични семейни и професионални отношения.
22 юни 2021

Хороскоп за Рак

Рак
За някои ваши проблеми могат да ви помогнат ваши близки. Ремонтна дейност ще ангажира вниманието и силите на част от вас. Други ги очаква приятна изненада и придобивки. Самочувствието ви е на ниво, а чувството ви на хумор ще ви обгражда с приятна компания. Успешно представяне на изпити очаква учащите се.
22 юни 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Тръгвайки на път, има задачи, които не търпят отлагане. Подгответе автомобила, консултирайте се за променените услови по пътищата, ако има такива и шофирайте внимателно. Радостни вести ще направят деня ви по-вълнуващ. За някои те са свързани с предстояща изява, за други с възможност да реализират финансова сделка.
22 юни 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Получавате добри новини, свързани с настоящата ви работа, което ще ви позволи да действате доста по-свободно днес. Внимавайте обаче с ангажименти, свързани с хора, които не познавате твърде добре. Ще ви се наложи да вдъхнете повече увереност на човек от обкръжението ви, който е на прав път, но му липсва самочувствието че ще успее.
22 юни 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Изпълнени сте с ентусиазъм и идеи за амбициозни проекти, и нямате търпение да пристъпите към осъществяването им. Помислете разумно какво сте в състояние да жертвате за да осъществите друго. Едва тогава пристъпете към действие. Обърнете внимание и на потенциалните партньори, в сътрудничеството ви има бъдеще.
22 юни 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Днес ще бъдете изявено активни. Ако се измъчвате от тревожни мисли по определен човек, по добре поговорете с него. Ще си изясните недоразуменията и ще ви олекне. На работното място не допускайте да ви приписват чужди пропуски. Старайте се с поведението си в семейството да предизвиквате уважение.
22 юни 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Този ден ще е много ползотворен за вас. Ще преминавате през различни перипетии, докато накрая не постигнете своята цел, макар и на висока цена. Имате подкрепата на близките си, а това е достатъчно за вас, за да покажете на какво сте способни. Вечерта ще имате възможност да си починете.
22 юни 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Следвайки интересите, ще пренебрегнете нечие неодобрение във връзка с действията ви и ще продължите напред. В обкръжението ви има хора, чиито оценки не винаги съвпадат с вашите и приемате отношението им враждебно, но боже и да грешите. Вземете мерки и не изоставяйте в сроковете, които не търпят отлагане.
22 юни 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Намирайте мярката във всичко, за да не си създавате сами затруднения. Денят предразполага към съзидателна работа, творческите занимания ще са интересни и създаващи усещане за пълнота. Любовта е до вас, стига да отворите сетивата си за положителните вълнения, с които ни зарежда допира й.
22 юни 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Насочете желанието си да се утвърждавате като професионалисти в перспективна посока. Не пропускайте добрата възможност. Бъдете по-гъвкави при вземането на решения и ще стъпите на вярната пътека. Ставащото идва да ви покаже, че пред вас се откриват нови хоризонти. С далновидността си печелите преднина, очакват ви възнаграждения и придобивки.
22 юни 2021
Последни новини