14 °C

Моторист разби с глава предното стъкло на Опел - поредна катастрофа на околовръстното на Димитровград

Изображение 1 от 6

  Поредна катастрофа стана днес на северното околовръстно на Димитровград, което свързва кварталите Марийно и Изгрев и е част от републиканската пътна мрежа път IIІ-663 Чирпан – Симеоновград. Въпреки сериозния сблъсък и че мотористът е разбил предното стъкло на колата, няма жертви и сериозно пострадали. Мотористът се е разминал със счупен нос, въпреки каската, и контузни рани. За последните 2 седмици в този участък от пътя е имало поне 5 катастрофи.

  Днес в късния следобед, по пропадналия участък от пътя, се сблъскват моторист и лек автомобил. Катастрофата се е случила на същото място, на което преди седмица млад шофьор изхвърча от пътя. 

  По думите на шофьора на пътна помощ от Димитровград, за две седмици по този участък е имало 5 катастрофи, от които той е извозвал потрошени превозни средства. Един от присъстващите на инцидента каза, че в петък вечерта е видял отново на същото място автомобил със старозагорска регистрация, който се е забил в бетонните ограждения около пътя.

  По всичко личи, че участъкът от пътя е опасен, поради лошото му състояние заради пропадания и неспазването на ограниченията на скоростта от 30 км/час. Обясненията и на двамата шофьори от двете катастрофи, които сме отразили с материали, са сходни - загуба на управление и поднасяне на автомобила. Шофьорът на Корсата от днешния инцидент разказа, че се е движел с около 60км/час, но приближавайки завоя от него излиза тир с висока скорост, чиято задница поднася и за да избегне опасността, опелът кривва, след което губи управление над автомобила. В насрещното се движел мотористът, който бил в лявата част на платното си и в този момент се сблъсква с безконтролната корса, сподели шофьорът на автомобила. 

  Голяма част от участъка, в който се е случил инцидента, е изпълнен с вдлъбнатини от пропадане на пътя, ремонтиран преди около 10 години. Пътят явно пропада прогресивно, особено след като през него е пренасочен целият тежкотоварен и лекотоварен автомобилен трафик в посока Чирпан и димитровградските квартали Марийно, Вулкан и Черноконево, след затварянето за реконструкция на моста над река Марица, свързващ частите на Димитровград от двата бряга на реката.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (1)

  • 1
   Сс
   Ссс
   5 -1
   15:05, 28 фев 2021
   Пътят е ужасен ....защо не се взимат мерки ??!!!Често ми се налага да минавам от този път,и всяка седмица има катастрофирали ..в петък последно и ето днес отново ..колко още ?????

  Хороскоп за 23.04.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Не се отказвайте от завоюваните позиции. Знаете към какво се стремите и това ви дава нужната сила да продължите напред. Успехът ви има много измерения. Радвате се на признание и уважение от страна на колеги и началници. В личен план ще можете да стабилизирате отношенията с любимия човек и ще укрепите връзката си.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Щом искате останалите да ви харесват, да им помагате и едновременно с това да помагате и на себе си, не забравяйте да проявявате искрен интерес към хората, с които общувате. И знайте, че изражението на лицето е по-важно от дрехите, в които сте облечени.Приятни и романтични мигове ви очакват, ако успеете да спечелите вниманието на една личност, която е наблизо.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днешният ден е твърде специален за вас, тъй като ще видите плановете си за страхотно прекарване на нощта осъществени. Вие мислите освен за собственото си прекарване и за настроението на другите, но в това отношение едва ли ще има за какво да се притеснявате.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Захващате се с нещо, което на пръв поглед е безполезно, но на вас ви се струва и полезно и приятно. Не ви се стои у дома днес, затова ще трябва да приемете някое от предложенията на ва-ши близки. Движението ще ви се отрази добре, а ако изберете мяс-то, което не посещавате всеки ден, направо ще се преродите. От-ношенията ви с любимия човек ви карат да се чувствате чудесно.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес някои от вас ще се заемат с работата на свои близки, тъй като не можете да им откажете помощта си. Всяко нещо, с което се захванете обаче го вършите толкова добре, че околните ще останат изключително доволни от вас. На някои им предстои пътуване, свързано с ваш ангажимент, но то ще успеете да ви разнообрази и да ви помогне да се разтоварите.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Деликатното ви поведение ще ви донесе предимства днес. Подбирайте внимателно думите си и не търсете причини за конфронтация, дори и да имате основание за това. Ще получите интересно предложение за нова работа, бизнес или пътуване. Преди да отговорите – помислете. Трайни придобивки ще внесат настроение и ще подобрят самочувствието ви.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Днес ще трябва да работите упорито, за да свършите нещо в определения срок. Постарайте се наистина да го направите, това ще издигне авторитета ви, както и личното ви самоуважение. Контактите едва ли са най-силната ви страна днес, така че най-добре ще е да ги сведете до минимум. Обърнете повече внимание на семейството си днес.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Деловата седмица за вас не е приключила още. Ще имате важни срещи, които е възможно да доведат до договори. Нали вие това очаквате. За други от вас се очертава пътуване извън вашето населено място. Осигурете си време за почивка и развлечения.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Сред хаоса на ежедневието ще откриете добра възможност за себе си да изявите по оригинален начин мисленето и намеренията си. Това ще се приветства от онези, които ви ценят и остане незабелязано от други, без значение за развитието ви. Отдайте заслуженото и на партньора си. Без него не бихте имали нещата, които ви радват.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Днес ще се наложи да бъдете особено точни в преценките си относно надеждността на започнат от вас проект. Нека силното ви желание да не заслепява здравия разум, само така можете да се надявате на успех. Много радост ви носи интимният партньор.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Денят ви ще премине в движение, тъй като стоенето у дома не е достатъчно разнообразно за вас. Ангажирате се с въпроси на ваши приятели, но по-добре ще е ако стоите встрани от чужди проблеми. Помогнете доколкото можете, но в никакъв случай не се нагърбвайте изцяло с неща, които те трябва да свършат. Намерете подходящ начин да се разтоварите.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Не мислете, че можете най-добре да се справите сами, погрешно е и да се надценявате, въпреки способностите си. Не отхвърляйте ничие внимание и подкрепа, ще се нуждаете от тях. Влечението ви към човек, който нехае ще ви попречи да забележите друг, истински влюбен във вас. Не пропускайте шанса си.
  23 апр 2021
  Последни новини