14 °C

Двама димитровградчани в листата на ГЕРБ - Гергана Кръстева и Стефан Димитров, водачът им - с COVID-19 в хасковската болница

Изображение 1 от 5

  Двама са димитровградчаните в листата на ГЕРБ - Хасково, това са председателят на ОбС - Димитровград Гергана Кръстева и прокуристът на Неохим, Стефан Димитров, стана ясно днес.

  Стефан Димитров влиза в листата на ГЕРБ за предстоящите парламентарни избори?

  От коалиционния партньор на ГЕРБ - СДС в листата влиза прокуристът на „Неохим“ АД-и председател в региона на КРИБ- димитровградчанинът Стефан Димитров, чието име е и голямата изненада в листата на ГЕРБ. Димитров от години е отявлен критик на местната администрация в Димитровград, която вече в няколко мандата се води от кметът от ГЕРБ Иво Димов.

  Стефан Димитров е на 6-то място в листата, поради което прокуристът на Неохим ще разчита на преференциален вот, който да му даде шанс да стане депутат в следващото Народно събрание на България. Докато 3-тото място, отредено за председателя на ОбС Димитровград Гергана Кръстева, има напълно реален шанс да влезе в парламента.

  Листата на ГЕРБ е водена от Делян Добрев, който в момента е с Ковид и е настанен в Хасковската болница, информира кметът на Хасково Станислав Дечев, който регистрира листата в РИК днес.

  Претендентите за депутатите в следващото НС от 29 МИР-Хасково са напълно местни хора, обобщи Станислав Дечев и нарече подбора в листата „балансиран“ като отбеляза, че в нея има силно изявени мажоритарни кандидати.

  „ПП ГЕРБ винаги е била отворена за коалиционни партньори. Вечни врагове няма. Когато имаме общи идеи, каузи и политики, по които да работим заедно, винаги сме били отворени и го правим“, посочи Станислав Дечев по повод номинацията на Стефан Димитров. И коментира като пример за обща кауза „зелената сделка“.

  „СДС има ясна посока и тя е увеличаване на доходите и подобряване стандарта на живот на българите в България. Като основна политика, която искаме да прокараме е повишаване на основния брутен вътрешен продукт поне два пъти в рамките на следващите 10 години “, каза от своя страна Стефан Димитров.

  „Декарбонизацията е възможността на България да стане първа сред първите. Виждаме възможност да бъде приложена в България т.нар. водородна индустрия или водородната революция, нещо, което правят в Норвегия и САЩ... Можем на територията на област Стара Загора и Хасковска област да изградим съответните водородни центрове, които да дадат друг поглед на българите и това ще бъде и начина за подобряване на живота на хората от областта.“, посочи Стефан Димитров, като отбеляза темата за приоритетна на кандидатите от СДС в листата.

  В листата влизат всички настоящи депутати от Хасково, в нея намира място и общинският съветник Делян Делчев, както и областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова. Ново лице в от региона в кандидат-депутатската листа на ГЕРБ е и почетният гражданин на Свиленград и управител на МБАЛ-Свиленград - д-р Димитър Ермов.

  Пълната листа на ГЕРБ в 29 МИР-Хасково

  1. Делян Добрев, Хасково, икономист, министър на икономиката, енергетиката и туризма в първото правителство на Б. Борисов, бивш народен представител

  2. Д-р Георги Станков, Харманли, ветеринарен лекар, народен представител в 44НС

  3. Гергана Кръстева, юрист, втори мандат председател на Общинския съвет на Димитровград

  4.Евгения Ангелова, Хасково, народен представител втори мандат

  5.Сашо Савов, Хасково, икономист

  6.Стефан Димитров, Димитровград, икономист, прокурист на „Неохим„ АД

  7.Делян Делчев, Хасково, общински съветник, бизнесмен

  8.Митко Полихронов, Хасково, народен представител в 44 НС

  9.Д-р Димитър Ермов, Свиленград, хирург, управител на МБАЛ-Свиленград

  10.Д-р Стефка Здравкова, Харманли, ветеринарен лекар, областен управител на Хасково

  11.Борис Борисов, почетен гражданин на Тополовград, Общински съветник от ГЕРБ. Световен и вицеевропейски шампион по самбо

  12.Д-р Нанко Нанев, Харманли, хирург, управител на Медицинския център в Харманли

  13.Гергана Петрова, Хасково, общински съветник, преподавател по математика и информатика, директор на ПМГ“Акад. Боян Петканчин“

  14. Снежана Михайлова, областен ръководител Жени ГЕРБ-Хасково, преподавател по биология и химия

  15. Борислава Костова, Харманли, аграрна икономика

  16.Теодоринка Иванова, Симеоновград, българска филология

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (12)

  • 1
   Се
   Сега
   14 -4
   18:15, 1 мар 2021
   Сега вече ще ни оправят, не за 800 дни, а може би за по-кратко. Щом като и председателката щурмува. А тази смени няколко партии и накрая акустира на кея на лъжливите и крадливите. Услади и се. Но всичко се знае и помни.
   • Се
    Сега е така
    1 0
    13:57, 4 мар 2021
    Всички в тази листа са кухи откъм човешко съдържание!
  • 2
   Фе
   фен
   13 -2
   18:59, 1 мар 2021
   Да питам,но отговор,едва ли ще има.Цял завод си има другаря,а за депутат,кандидатства?
   • От
    Отговор
    6 0
    21:52, 1 мар 2021
    Нещастник , къде и и колко ще отнесе !
  • 3
   Не
   неохимец
   15 -1
   20:19, 1 мар 2021
   ЮДА,ЮДА,ЮДА-стефчо как можа бе,ми къде ти е каузата бе.Ма има и нещо много положително-там където се хване стефчо всичко отива по дяволите.Дано и този път да е така и герб да даде фира.
   • Ед
    Един из народа
    2 0
    13:49, 2 мар 2021
    Брей кауза , голяма дума. Каква кауза от този болен мозък, на темата власт.!
    Издевателстват над хората,за тяхната лична угода.
    Какво се плашете бе хора , разберете , че той и те - НЕ МОГАТ БЕЗ ВАС !
  • 4
   Ге
   Георги
   6 0
   21:46, 1 мар 2021
   Подобряването живота на хората в областта , и да допълня в страната ,няма да стане с Декабронизацията , а с демонтажа на такива като теб !
   Теб не те интересува България да е първа сред първите , а ти да си първи сред първите !
   Иначе ,революция наистина трябва да има !
  • 5
   Тя
   Тя
   8 -2
   06:54, 2 мар 2021
   Защо тази крадлива и лъжлива юриска от Д град отива в ГЕРБ.Това което е взела до тук и е малко......
  • 6
   До
   До Стефан Димитров
   5 0
   16:43, 2 мар 2021
   Само няколко въпроса:
   1. За колко сребърника продаде Стефан Софиянски?
   2. За какво ще се бориш, след като в Химкомбината създаде Престъпна Организирана Група с членове
   - Краси Минев
   - Слави Бахчеджиев
   - Иво Бобчев
   - Ивайло Табаков
   - Веселин Лозев
   Всички те изнудват фирмите за пари и да им нагласят търговете
   • Ба
    Баланс
    2 0
    20:33, 2 мар 2021
    За всяко зло към хората да си плати -Амин !
  • 7
   Пе
   петева
   2 0
   08:29, 3 мар 2021
   с какви очи отиваш в герб,след като изгони от завода всички гербаджии иприближени към тях?
   • От
    Отговор
    1 0
    20:59, 3 мар 2021
    Как с какви очи , той е безочлив !

  Още новини

  Хороскоп за 23.04.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Не се отказвайте от завоюваните позиции. Знаете към какво се стремите и това ви дава нужната сила да продължите напред. Успехът ви има много измерения. Радвате се на признание и уважение от страна на колеги и началници. В личен план ще можете да стабилизирате отношенията с любимия човек и ще укрепите връзката си.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Щом искате останалите да ви харесват, да им помагате и едновременно с това да помагате и на себе си, не забравяйте да проявявате искрен интерес към хората, с които общувате. И знайте, че изражението на лицето е по-важно от дрехите, в които сте облечени.Приятни и романтични мигове ви очакват, ако успеете да спечелите вниманието на една личност, която е наблизо.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днешният ден е твърде специален за вас, тъй като ще видите плановете си за страхотно прекарване на нощта осъществени. Вие мислите освен за собственото си прекарване и за настроението на другите, но в това отношение едва ли ще има за какво да се притеснявате.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Захващате се с нещо, което на пръв поглед е безполезно, но на вас ви се струва и полезно и приятно. Не ви се стои у дома днес, затова ще трябва да приемете някое от предложенията на ва-ши близки. Движението ще ви се отрази добре, а ако изберете мяс-то, което не посещавате всеки ден, направо ще се преродите. От-ношенията ви с любимия човек ви карат да се чувствате чудесно.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес някои от вас ще се заемат с работата на свои близки, тъй като не можете да им откажете помощта си. Всяко нещо, с което се захванете обаче го вършите толкова добре, че околните ще останат изключително доволни от вас. На някои им предстои пътуване, свързано с ваш ангажимент, но то ще успеете да ви разнообрази и да ви помогне да се разтоварите.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Деликатното ви поведение ще ви донесе предимства днес. Подбирайте внимателно думите си и не търсете причини за конфронтация, дори и да имате основание за това. Ще получите интересно предложение за нова работа, бизнес или пътуване. Преди да отговорите – помислете. Трайни придобивки ще внесат настроение и ще подобрят самочувствието ви.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Днес ще трябва да работите упорито, за да свършите нещо в определения срок. Постарайте се наистина да го направите, това ще издигне авторитета ви, както и личното ви самоуважение. Контактите едва ли са най-силната ви страна днес, така че най-добре ще е да ги сведете до минимум. Обърнете повече внимание на семейството си днес.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Деловата седмица за вас не е приключила още. Ще имате важни срещи, които е възможно да доведат до договори. Нали вие това очаквате. За други от вас се очертава пътуване извън вашето населено място. Осигурете си време за почивка и развлечения.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Сред хаоса на ежедневието ще откриете добра възможност за себе си да изявите по оригинален начин мисленето и намеренията си. Това ще се приветства от онези, които ви ценят и остане незабелязано от други, без значение за развитието ви. Отдайте заслуженото и на партньора си. Без него не бихте имали нещата, които ви радват.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Днес ще се наложи да бъдете особено точни в преценките си относно надеждността на започнат от вас проект. Нека силното ви желание да не заслепява здравия разум, само така можете да се надявате на успех. Много радост ви носи интимният партньор.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Денят ви ще премине в движение, тъй като стоенето у дома не е достатъчно разнообразно за вас. Ангажирате се с въпроси на ваши приятели, но по-добре ще е ако стоите встрани от чужди проблеми. Помогнете доколкото можете, но в никакъв случай не се нагърбвайте изцяло с неща, които те трябва да свършат. Намерете подходящ начин да се разтоварите.
  23 апр 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Не мислете, че можете най-добре да се справите сами, погрешно е и да се надценявате, въпреки способностите си. Не отхвърляйте ничие внимание и подкрепа, ще се нуждаете от тях. Влечението ви към човек, който нехае ще ви попречи да забележите друг, истински влюбен във вас. Не пропускайте шанса си.
  23 апр 2021
  Последни новини