Владимир Маринов с ангажимент мотопистата в село Горски извор да получи лиценз

Изображение 1 от 5

    Водачът на листата от коалиция „БСП за България” в Хасковски избирателен район Владимир Маринов, петият в листата Пламен Панев и деветият Иван Ганев бяха гости на димитровградското село Горски извор, край което е единствената мотописта в общината и областта.

    Те присъстваха на откриването на традиционното състезание, което събра на арената на адреналина над 100 състезатели от цялата страна.

    Да изрази лична подкрепа към кандидата за народен представител Владимир Маринов дойде Румен Петков, който е и председател на федерацията по мотокрос. Владимир Маринов е водач на листата в Хасковски избирателен район, след подписаното споразумение между БСП и ПП АБВ за изборите на 11 юли.

    Хасковският избирателен район има своя достоен и почтен кандидат за народен представител от коалиция „БСП за България” в лицето на Владимир Маринов. Развитието и динамиката на мотоспорта в страната през последните години се случи така, че условно лицензираните трасета са разположени в Северна България. Те са привлекателни за състезателите от региона, но и за тези от Европа и света.

    Затова е изключително важно за любителите, професионалните състезатели, механиците и спонсорите на този спорт това трасе да получи своя лиценз, то да стане част от републиканския шампионат и част от спортната гордост на България, Европа и света”, каза Румен Петков, който заедно с водача на листата за 29 МИР Владимир Маринов дадоха старт на състезанието.

    Трасето край село Горски извор е едно от най-атрактивните и трудни за мотокрос в България. То е разположено на площ от 70 дка, като амбицията на кмета на селото Ангел Георгиев е да възроди традицията за състезания на пистата.

    След разговор с кмета на Горски извор, кандидатът за народен представител и водач на листата в 29 МИР Владимир Маринов пое ангажимент да спомогне за решаване на проблема с лиценза на трасето.

    Владимир Маринов увери жителите на Горски извор, че усилената работа за развитието на общината и региона ще продължи.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини