Добрият пример: пострадалото 3-месечно кутре е оперирано и си намери стопанин

Изображение 1 от 2

    Около 2 часа след като публикувахме материала с призив да намерим дом на пострадало кученце, то вече е при новите си стопани. Кутрето бе спасено от димитровградчанката Сребрина и днес бе оперирано заради счупената става.

    25-годишната Йоана от Димитровград е разбрала за пострадалото и имащо нужда от стопанин кученце, и веднага е откликнала на призива да го осинови. Младата жена е отишла в клиниката, където е извършена операцията на кутрето, заедно със Сребрина, за да прибере мъника в дома си и да се грижи за него. Йоана е доплатила малко над 40 лева, което е разликата в сумата от събраните до момента 180 лева за извършеното лечение. Младото животно вече е в дома й, а тя е получила инструкции как да се грижи за него до пълното му възстановяване. Кутрето вече се чувства доста по-добре и въпреки операцията търси храна и обикаля из дома на осиновителката си. Домашното му лечение ще продължи с антибиотици и болкоуспокояващи, след като приключи с тях ще премине на друга възстановяваща терапия.

    В новия си дом кутрето, което все още си няма име, ще съжителства с котка, а младата жена, която пое грижите за него каза, че го е направила от любов към животните и не могла да не се отзове моментално на животинчето в нужда. За щастие на кутрето, новата му стопанка живее в къща, и след като се възстанови, ще може да се радва на двора в дома на Йоана.

    От нашия екип благодарим на младото момиче, което пое грижите за малко кутре, нека има повече такива сърцати хора като Йоана!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      12
      123
      4 -19
      18:51, 21 яну 2022
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • 32
        321
        7 -3
        19:58, 21 яну 2022
        И за пострадали или нуждаещи се хорта се събират пари, както за животните. Вие си изберете коя кауза да подкрепите!
      • От
        Отговор
        13 -3
        20:07, 21 яну 2022
        Простак си ти 123 .
    • 2
      До
      ДО 123
      12 -1
      21:34, 21 яну 2022
      Хората в нужда имат семейства,близки,приятели,които биха им помогнали,а бедните животинки си нямат никого и разчитат на помощта на такиваЧОВЕЦИ,като момичето -осиновителка!Поклон!!!!!!
    • 3
      45
      456
      15 0
      21:42, 21 яну 2022
      Дано стократно й се върне стореното добро на момичето. Ако поне половината от хората са като нея, всички ще живеем в един по-добър свят, и хората, и животните. Всички сме Божии създания и всеки има право на живот.

    Още новини

    Последни новини