Добрият пример: Димитровградски полицаи се притекоха на помощ на жена, аварирала на пътя

Изображение 1 от 3

    Добрият пример идва от полицаи от РУ Димитровград, които са се притекли на помощ на жена, спукала гума на околовръстното на града. За жеста от страна на униформените споделя Катя Ангелова, чрез фейсбук страницата си. По нейни думи служителите на реда, които са й се притекли на помощ, са Владислав Димитров и Веселин Димитров.

    Ето и какво споделя жената в социалната мрежа:

    Днес с една приятелка пътувах до Стара Загора. До Димитровград спуках предна гума. Спирам и се суетя какво ще правя и виждам че до мен спира полицейска кола.  Полицаите ме попитаха дали имам проблем и видяха какво става. Спряха след мен и ми смениха гумата без да им казвам нищо. После дойдоха с мен до близката бензиностанция и ми напомпиха резервната гума. Благодаря ви господа полицаи! А те са: Владислав Димитров и Веселин Димитров от РУ Димитровград. Те не са само служители на властта, а са ХОРА! Ще я бъде май тази държава! Още веднъж БЛАГОДАРЯ!

    С действието си местните служители на реда са показали, че тяхното призвание е да помагат на хората и ролята им е не само да действат рестриктивно, но да бъдат и в полза на обществото по всички възможни начини. Такива постъпки трябва да бъдат давани за пример, те трябва да бъдат повече, което да спомогне за да се изгражда и поддържа добрият имидж и уважение към професията и хората, които носят униформата на пазители на реда.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Йо
      Йордан
      3 -4
      19:20, 8 авг 2023
      Медал им дайте, паметник им постройте
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини