Масларова отсвири Димитровград заради рожден ден

Първите хора в редиците на димитровградското БСП, заедно със Светла Бъчварова -областен председател на червената партия

Червената депутатка Емилия Масларова, избрана от хасковския многомандатен район не приела поканата да бъде гост на отчетната конференция на местната социалистическа структура. Форумът се проведе тази сутрин в залата на димитровградския театър. Бившата министърка днес има рожден ден и предпочела на празника да е с близките си хора, коментираха от ръководството на местното БСП.

Иначе 124-те червени делегати се отчетоха за това, как са изпълнили решенията на конгреса на БСП през октомври миналата година. Според лидера на местната структура Димитър Петров, димитровградските социалисти трябва да търсят повече консенсус и приемственост между поколенията. 1003 са членовете на социалистическата партия в общината, разпределени в 59 организации. "Това което ни липсва е да сложим ред в нашата си къща и да спрем с вътрешните борби на местно и национално ниво", коментира пред форума Димитър Петров.

Председателят на четиричленната сесийна група на БСП в Общинския съвет Сашо Спасов бе категоричен, че съветниците работят за благото на хората от общината. Спасов се похвали, че кмета Стефан Димитров изслушва и приема предложенията направени от БСП в местния парламент. Затова и от червената партия отчетоха, че имат добри взаимоотношения с управляващите в Димитровград.

Т.Вълчева

Делегатите на отчетната конференция на БСП
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини