Димитровградчанин лекува с "медна" вода

Петър Шарков се занимава с пчералство и билкарство години наред

Димитровградският билколечител, пчелар и музикант Петър Шарков твърди, че с вода престояла два часа върху пчелен кошер може да излекува диабет и ставни болки. Това си прозрение той е направил в новата си книга "Меда-храна на боговете"- 2 част. Местният родолюбец е доказал твърдението с помощта на множество експерименти, описани на страниците на книгата. Самият Шарков също употребява "заредената" вода и твърди, че премахва стрес, умора и влияе добре на сърдечно-съдовата система.

Пак от страниците на шестата си подред книга Шарков ни информира, че меда е универсален лек за почти всяка болка, а също подправка и добавка към много храни. Пчелите пък, според димитровградчанина са една от най-големите загадки на планетата. Над 45 вида мед е описал в творението си билкарят, който има над 100 кошера в селата Длъгнево и Добрич.

"Искам да опиша всичко, което съм научил и събрал през живота си, за да помагам и лекувам хората", казва още бай Петър. И допълва, че съветите в новата си книга е трупал в продължение на години. Книгата може да бъде настолно четиво за всяко семейство, убеден е още лечителя. Неговото произведение е написано в развлекателен стил, което е характерно за бай Петър, известен и като виден член на местната македонска общност.

Медът е универсален лек, смята Петър Шарков
Петър Шарков с новата си книга
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини