Преглед на пресата в Димитровград

 Новият брой на "Общински вестник" е от днес по реповете в Димитровград. В него ще намерите общирен репортаж за посещението на председателят на парламента, материала е със заглавие "Цецка Цачева зачете димитровградските питагоровци".

До Коледа с канализация, информира още "Общински вестник", става дума за изграждането на канализационната мрежа на петте квартала от ляв бряг. Приключва и ремонтът на Боулинга, както и това, че фирма "Ти Ви Би" стяга славейковци, са също заглавия от новия брой на седмичника. Още една "строителна" тема е зачекнал вестника в новия си брой - 5 милиона ще струва ремонтът на пътя Димитровград - Крум.

"Таралежите пяха пред "Александър Невски", за изявите на димитровградската вокална група също можете да прочетете в "Общински вестник". Засегнати са и много теми от предстоящата сесия на Общински съвет - Димитровград този четвъртък. На нея ще стане ясна съдбата на популярното заведение "Кораба", както и дали скоро ще имаме нова автогара.

За приключилата вече нощ на музеите в Димитровград пише в новия брой на "Обшински вестник", както и за атрактивното катерене на сградата на общината, спечелено от пловдивчанин. Кметът Димитров застава срещу Цветков и Абаджиева, които обидиха Димитровград, темата също е от страниците на седмичника, които излиза днес от печат. Градоначалникът ще бъде изслушан в Комисията за защита срещу дискриминацията в София тази седмица.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини