Работа само за двама висшисти в Димитровград

Само две от обявените 37 работни места на трудовата борса в Димитровград са за хора с висше образование. Според справката от края на изминалата седмица, в Димитровград има вакантно място за ветеринарен лекар и главен счетоводител. Документи за двете позиции се подават най-късно до 30 септември, казаха от Бюрото по труда. Друго от изискванията за главен счетоводител е умение за работа с компютър.

Средно специално образование и три години стаж е нужно за двамата търсени електромонтьори в Димитровград, както и за стоковед. Стаж и нужната квалификация трябва да притежават кандидатите за бетонджии, осем такива места е обявила трудовата борса.

Традиционно има търсене на кадри в шивашкото производство в Димитровград. Стаж поне 3 години е условието за две незаети места за шивачки на трико. Опит в изработката на цялостни изделия трябва да имат желаещите за други пет свободни места за работа с шевна машина. Вакантни са и местата за четирима работници в шивашкия бранш. Повече информация за свободните места дават трудовите посредници в стая №6 в Бюрото по труда.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини