Общината призовава: Да издигнем българското знаме! - преглед на печата

Новият брой на "Общински вестник" е от днес по реповете в Димитровград. За инициативата на общината Да издигнем българското знаме на 3 март пише изданието. Церемонията по отбелязването на националния празник ще започне в 10 часа на 3 март на площада пред общината, пише вестника.

50 000 преброени в общината - това показват данните на общинската преброителна комисия, изнесени от секретарят в местната администрация Диана Димитрова. Изданието пише и за стационарния пункт, който от днес ще брои непреброените жители в общината.

Вазовци дариха 400 книги - инициативата да обогатят фонда на Градската библиотека е на димитровградското ПМГ. Тя е по проект по предмета "Свят и личност" и се реализира от дванайстокласници.

Метелкин на гости на "Пенчо Славейков"- в аванс "Общински вестник" пише за посещението на първия секретар на Руското посолство у нас Виктор Метелкин в Димитровград утре. Той ще открие кабинет за целодневно обучение на първокласници и ще посети празник в ОДЗ №4.

Чакат от Димитровград програма за атмосферния въздух- темата също е от новия брой на "Общински вестник". До 15 март в Министерството на околната среда и водите трябва да бъде представена актуализирана програма за намаляване на замърсителите на атмосферен въздух.

Нови кътове в детските градини - за инициативата на общината да закупи нови кухненски кътове на децата от градините в общината, пише седмичника. Те ще бъдат монтирани във всички детски заведения до края на март.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини