Ротарианци ремонтират изложбена зала в Димитровград

 

Средства за ремонт на изложбена зала "Асен Краешников" ще набира благотворителната изложба на Ротари клуб - Димитровград, която ще бъде открита идната сряда, 9 март. Осем автори от региона и България ще покажат красиви места, коментира шефът на димитровградското КДК и един от авторите в изложбата Инко Булгелов. Това е втората поред подобна благотворителна проява на ротарианци и е под надслов "Красота в обектива".

Всички показани снимки ще бъдат дарени на Ротари клуб-Димитровград и ще се разиграят на Пролетния ротариански благотворителен бал на 25 март. Набраните по този начин средства ще отидат за подпомагане на реконструкцията на залата, обясни Бургелов.

От Димитровград в изложбата ще участва и още един автор - Димитър Димитров. Хасково ще бъде представен от Славян Костов и Антония Костова. Фотографът, който ще "защити" името на Ст.Загора е Цветан Четъшки, а от Казанлък ще пристигнат снимките на Желиан Николов. Останалите участници са Христина Видева от Любимец и Йордан Куцаров от Тутракан. Освен ротарианци, организатори на изложбата са Община Димитровград и Клуба на дейците на културата. Снимките ще останат подредени в зала "Асен Краешников" от 10 до 18 март.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини