Димитровградски каратист грабна златото в международен турнир

Димитровградските каратисти, участващи в турнира - Иван Илиев, Иван Нондов и Александър Татевосян

Златен медал спечели димитровградчанинът Иван Нондов от Спортен клуб "Киокушин"на Международният турнир "Мадарски конник" по карате шин киокушин. То се проведе се през почивните дни в Шумен. Първото място, Иван спечели в дисциплината ката по японската система за преки елиминации.

Отлично е било представянето  и на други двама състезатели на димитровградският клуб - Иван Илиев и Александър Татевосян. Първият е спечелил бронзов медал в диспицлината ката, а вторият е заел пето място в същата диспицлина, разказа пред Dimitrovgrad.bgvesti.net Нондов. Той е повече от доволен от представянето, защото и тримата състезатели на тукашния клуб се върнаха с отличия в дисциплината ката. В дисциплината кумите Александър Татевосян е втори със заслужен сребърен медал, обобщи каратистът. Състезатели от България, Турция и Хърватска са мерили сили в карате надпреварата в Шумен.

Следващото предизвикателство към клуба по киокушин е в края на месеца, когато малките попълнения ще участват на състезание в Пазарджик за купа "Торнадо".

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини