Осем отбора в турнира по аматьорски футбол за фирми

Осем отбора ще участват в турнира по аматьорски футбол за предприятия и фирми от Димитровград, който стартира в понеделник, 22 август на стадион "Раковски", каза отговорникът за спорта в Общината Галина Тодорова. Вчера в Спортната зала бе теглен жребият на състезанието, което ще продължи пет дни. Всеки ден ще има по два мача - от 18:00 и 19:00 часа.

Участниците са отбори от "Неотитан", Амонячното производство в "Неохим", "Климатех", "Ти Ви Би", "ТЕЦ-3". Има и отбори на учителите, служителите от общината и на полицаите от РУП-Димитровград.

В понеделник от 18:00 часа ще се играят две срещи. Един срещу друг застава отбора на Общината и "Неотитан", а в другата среща футболистите от ТЕЦ-3 се изправят срещу "Ти Ви Би".

От 19.00 часа на терена ще излязат аматьорите от "Климатех", които ще ритат срещу отбора на Просветата. В другия мач футболистите от Амонячното производство в "Неохим" ще срещнат играчите от РУП в Димитровград.

Миналогодишните победители в същия турнир - отборът на ТЕЦ-3

Спортната надпревара е част от програмата за празника на Димитровград, която стартира преди седмица с турнир по плажен волейбол на басейн "Химик". И миналата година общината организира същия трунир, тогава на финала играха отборите на Просветата и ТЕЦ-З, като победители станаха енергетиците.

Т.Милева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини