Звездните момичета слагат началото на празниците в Димитровград

С концерт-бенефис "Краят-началото" на вокална формация “Звездните момичета”, създадена от композитора Борис Вълканов започва празничната програма за рождения ден на Димитровград. Тази вечер от 19:30 часа в залата на театъра организаторите са подготвили един професионален спектакъл, като обещават на димитровградчани, че той ще се помни дълго време. Специални декори, костюми, авторска музика и изненади очакват публиката.

Александрина Пенчева, Антония Петрова, Ася Иванова, Бояна Стоилова, Вера Драгиева, Добромира Георгиева, Елеонора Сталева и Ирен Трайчева ще изпълнят 14 песни, пет от тях на Борис Вълканов, две на сина му – Петър Вълканов.

На сцената ще се появи и 300-килограмов мотор, ще се изявят и димитровградските “Викинги”, както и рап формацията “Street dust”.

В продължение на 15 дни, 12-членен екип от професионалисти работи безвъзмездно за осъществяването на бенефиса. В идеята са привлечени и 15 фирми, без чиято помощ не би се осъществил проекта. Организаторите обявиха, че са набрани 8 650 лв. от дарения. Входът е свободен.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини