Заради снега: Крум без вода, проблеми с тока в Мариино

Авария на водопреносната мрежа остави части от димитровградското село Крум без вода, това се случи в предиобедните часове днес.

В квартал "Мариино" все още има проблеми с електрозахранването заради обилния сняг преди обяд, това коментира пред репортер на Dimitrovgrad.bgvesti.net зам.кметът Станислав Стойков. Според него, до края на деня и двете аварии ще са поправени.

По думите на Стойков, пътищата в Димитровград и общината към момента са проходими при зимни условия. Още от началото на снеговалежа днес Стойков е тръгнал на обиколка из града и общината. Проблем на изхода за Хасково е създал ТИР, който поднесъл по мократа настилка и блокирал за малко движението.

Че и след този сняг димитровградчани не са си преместили паркираните по улиците коли, констатирал Стойков. Това допълнително затруднило работата на екипите на "Неотитан". Освен ръчното почистване на тротоари и улици, в действие е пуснат и бобкатът, с който се чистеше натрупан на места сняг. Зам.кметът каза, че автопаяка все още не може да бъде ползван за вдигане на паркираните коли.


За пореден път от Общината призоваха при снеговалеж да се преместят паркираните коли

Зам.кметът Стойков увери, че няма проблем с пътищата след снеговалежа днес

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини