Лесни рецепти - акценти по 24К през октомври

Голямото британско приключение на Джеймс Мартин
Понеделник – петък @20:00 ч.
Премиера на 7 октомври, 2019 г.

Готвачът Джеймс Мартин, пътешестващ по света, най-сетне се прибира у дома, за да поеме на кулинарна обиколка из родната си Великобритания. Джеймс обикаля Шотландия, Северна Ирландия, Англия и Уелс със автомобил и в компанията на свои известни приятели готвачи, издирвайки класически ястия и нови вдъхновения от кулинарната сцена, добила нов облик през последните двадесет години. Докато търси съвършените рецепти, Джеймс се наслаждава на някои типични британски преживявания, сред които са лов със соколи, летене и каране на парен влак! 

Това кулинарно пътуване ще ви покаже удивителни места, невероятни съставки, вкусни ястия, добри приятели и много усмивки.

Тайните на леля Кати - сезон 2
Понеделник – петък @17:00 ч.
Премиера на 3 октомври, 2019 г.

Кейти Гоармон е бивша финалистка в португалското издание на телевизионното състезание „Мастършеф“. Оттогава насам тя придоби популярност както със своето балансирано и натурално представяне на храните в кухнята си, така и със своите хитри кулинарни тайни. Така тя се превърна в един от най-любимите телевизионни готвачи в Португалия.

Предаванията на Кейти са винаги изпълнени с вкусна храна и интересни истории от личния ѝ живот. Например, докато приготвя специално тристепенно меню за Деня на Свети Валентин, тя си спомня своя меден месец във Франция и решава да предаде цялата тази страст и романтика в кухнята.

Лесни рецепти - сезон 6
Понеделник – петък @18:00 ч.
Премиера на 8 октомври, 2019 г.

„Лесни рецепти“ е популярно кулинарно предаване, чиято цел е да разсее митовете, че фантастичната, разнообразна и здравословна храна отнема много време, за да се приготви и изисква специални умения и доста средства.

Във всеки епизод двама готвачи ще споделят съвети за приготвянето апетитно ястие за по-малко от половин час. Рецептите са лесни и в тях се използват всекидневни съставки. За кратко време ще можете да изградите богат репертоар от бързи и прости кулинарни техники, които не само ще се впишат в забързания ви живот, но и ще впечатлят вашето семейство и приятели.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини