Премиерите по National Geographic през октомври

Изгубените градове с Албърт Лин (6 еп. x 60 мин.)
27 октомври, 2019 г., неделя @ 20:55 ч.
Премиера през октомври

Тази документална поредица съчетава в себе си високотехнологична археология, зашеметяващи кадри и реални изследователски проекти, които допринасят за много вълнуващи открития. „Изгубени градове с Албърт Лин” ще ви покаже приключения, наука и технология, всичко на едно място.

Амбициозният подход на екипа, работил по филма, включва 3D сканиране на някои от най-впечатляващите антични археологически обекти. Благодарение на поредицата ще преживеете силни и емоционални истории от миналото, възпроизведени чрез високотехнологични изображения, вдъхващи живот на древни мистерии.

Спасителен отряд в ада – сезон 4 (8 еп. x 60 мин.)
7 октомври, 2019 г., понеделник @ 22:55 ч.
Премиера през октомври

Норвежката зима е студена и сурова. Когато тя настъпи, основните пътни артерии се изпълват с опасности. Поредицата проследява работата на елитен спасителен отряд, който работи денонощно, за да останат пътищата отворени.

В този нов сезон спасителите се изправят пред нов противник – екстремното време. Непредвидимите промени в температурите, проливните дъждове и внезапните снежни бури правят тази зима най-тежката досега. Накъде ще наклонят везните в битката между човека и природата?

 

Мегаструктури от Втората световна война - сезон 6 (6 еп. x 60 мин.)
31 октомври, 2019 г., четвъртък @ 21:55 ч.
Премиера през октомври

От небето над Третия райх до смъртоносната бурманска железница. Тази поредица проследява военната мисъл, новите тактики и най-модерните технологии, използвани от двете воюващи страни. Ще станете свидетели на масивни военни останки, защитни мегасъоръжения и забравени реликви от войната, намерени в района от плажовете на Тихия океан чак до бункерите на самия Трети райх. Тези реликви ще бъдат представени от водещи експерти в областта.

Морски вълци: Северът срещу Юга – сезон 6 (16 еп. x 60 мин.)
28 октомври, 2019 г., понеделник @ 20:55 ч
Премиера през октомври

Рибарите от Ню Инглънд се отправят южно от крайбрежието на Северна Каролина за зимния сезон на синята риба тон. Ще се изправят пред нови предизвикателства, сред които суровото време и нови рибари-конкуренти, чиито имат южняшки техники и чар не са за подценяване. Рибарите ще трябва да се борят както помежду си, така и с големите пасажи с риба.

 

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини