Ще пристигне ли Лейди Гага в Димитровград за празниците на града и кой очакваме още ;-)

НА МАЙТАП! Хора без чувство за хумор да не четат по-надолу!

Въпреки първоначално обявените от импресариото на Лейди Гага намерения, на световно известната изпълнителка, че ще посети Димитровград за празниците на града, излезе непотвърдена информация, че примадоната е възпрепятствана от Ковид мерките защото още не се е чипирала и посещението й се отлага поради липса на ваксина с последните ъпдейти на Бил Гейтс. Бай Гошо от местното летище потвърди, че частният самолет на певачицата няма да кацне в Димитровград.

Организацията за пристигането на Гага се подготвяше от поне седмица, музикалната прима имаше резервирана двойна стая с изглед към комините на ТЕЦ-а в местния шест-звезден хотел от веригата ХилтАн. Програмата на певицата бе да изкара четири от трите си дни в България, в бригадирския град и за ден да отскочи до столицата да направи концертче.

Предварително планирания график в Димитровград на Гага бе натоварен, трябваше да обиколи месните многовековни забележителности, за които се говори по цял свят, както и да посети елитните заведения на града. Поп-иконата планираше да се попече на местния аквапарк Химик и да се позабавлява на водните атракциони, да прави шопинг тур по неделния пазар и да си накупи малко дрешки от световно известни производители, ако полицията не я изпревари и не прибере стоките с лога на запазени търговски марки. В същото време бутиците по димитровградското Шанзелизе (бул. Бългрария) тръпнеха в очакване да направят оборот от изпълнителката.

Бяха планирани творчески срещи за обмяна на музикален опит с поп-фолк звездите на България в клуба на дейците на културата, като Гага е имала огромно желание да се запознае с уникалните техники на плейбек, на които местните знаменитости са едни от най-добрите в целия свят.

Вечерите на ГАГА бяха отделени за луди забавления в местните чалага клубове и партита на открито по пясъчните плажове на р. Марица. Очакваше се, че ще зарадва феновете си с втори концерт в България, на полощад „Трите музи“ в центъра на Димитровград до шадраванчето, но за съжаление стотиците хиляди фенове на изпълнителката в града ще останат разочаровани. Освен феновете, разочаровани ще останат и всички природозащитници, идващи от цяла Европа, за да направят един протест пред общината, заради пожеланата огърлица от рибки Пираня, извадени от река Марица.

След проведено представително социологическо проучване на тротоара пред нашия офис установихме, че петтима от двама запитани казват, че категорично биха посетили концерта на Лейди Гага, ако той е в центъра на Димитровград и е безплатен и още един без да сме го питали каза, че ще си помисли и ще ни отговори до края на другата седмицата.

Пъргавите баби от местни фолклорни клубове към димитровградските читалища набързо спретнаха контра концерт, за да се запазят българските традиции. Фолклорните формации са организирали техно парти на открито, придружено с балетни изпълнения и мото шоу, под един от небостъргачите в сити-центъра на Димитровград.

Все пак за празника на града димитровградчани няма да останат с пръст в устата, в края на този месец очакваме на пристанище “Димитровград” по река Марица да акустират с частните си яхти Бон Джови, Мадона, Джъстин Бийбър, Преслава, Ленко от Свищов, Лили Иванова и Шекспир. Пръв от всички се очаква да пристигне Путин с новия си самолетоносач, придружен от армада бойни кораби и дузина подводници, които вече плуват към Димитровград по река Марица, срещу течението. Руският президент планува да изненада димитровградчани и приятелите си от НАТО с шеметно шоу в небето над града с фойерверки от крилати ракети, които могат да прелетят до 5 000 км., като покажат на цяла Европа, че Димитровград празнува. За разлика от осталите знаменитости, които са резервирали целия хотел към голф игрището в кв. Изгрев, което със сигурност ще създаде транспортен хаос по околовръстната магистрала на града, руският президент ще отседне в бомбоубежищата под парк Пеньо Пенев, заедно със северномакедонския император.

От наши източници дочухме, въпреки че те нищо не са казвали, че Илън Мъск също смята да дойде в Димитровград, като тук в навечерието на празника ще направи световното представяне на най-новото изобретение на компанията си Тесла - парен автобус, захранван от уникалните въглища от мините около Димитровград, които компанията му изследва вече 6 дни.

В Димитровград вече се настаниха експерти от НАСА, които са си запазили билети в местния планетариум, където се надяват и да им бъде предоставена възможножност след прожекциите да погледат и в космоса от уникалните телескопи на димитровградската обсерватория. Експертите от НАСА са проявили желание и да посетят космодрума в парк Вапцаров, на който се сглобява космическия кораб “Артик”, който до края на годината ще закара първите заселници на  планетата Марс, които ще започнат да полагат основите на Марсиянския Димитровград, който трябва да бъде завършен за една петилетка по европроект.

Въпреки пандемичната обстановка, все пак ще има интересни събития, които ще ознаменуват 74-тата годишнина на Димитровград, честит ви празник Димитровградчани!

автор: Двата Хикса

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Тя
    Тя То
    6 -1
    19:22, 29 авг 2021
    То в Димитровград си имаме няколко такива гарги една от които е Паула "кривата джука" Иванова, дето едвам завърши химията. Едно към едно копие от Димитровградския пазар ни е, не само по ботокси и пластмаси е равна с гаргата, ами и с д рогата която е издрусала с аверите си Вера черната и Ренета дългата.
  • 2
    Го
    Гочу
    4 -3
    12:20, 30 авг 2021
    "Смехът е сериозно нещо . Не можем да караме хората да се смеят на глупости" Георги Парцалев
    • Це
      Цецо
      4 -3
      13:02, 30 авг 2021
      Абе те хората са ти го написали, ако нямаш чувство за хумор не чети! Мен ме разсмя и се развеселих, така че благодаря за “статия”
Последни новини