Цените на над 1000 продукта в Kaufland падат до 14 ноември

Цените на над 1000 допълнителни продукта в Kaufland падат през следващите седмици. Освен предложенията в седмичната брошура, новите намаления ще бъдат валидни до 14 ноември, а клиентите лесно могат да се ориентират по червените етикети в избрания от тях Kaufland хипермаркет. Основни стоки като брашно, месни продукти, макаронени изделия, сирене и лютеница до детски храни, храни за домашни любимци, дрогерия и козметика ще бъдат обозначени с намалената си цена. В Димитровград клиентите на най-голямата търговска верига, могат да се възползват от намаленията в хипермаркета на веригата в града на жк Дружба, ул. „Ромен Ролан“ 7.

Изобилие от отстъпки на козметика и перилни препарати

Сред нехранителните продукти, включени в промоцията на половин цена могат да бъдат закупени различни видове шампоани, паста или четка за зъби, различни видове спрей или стик дезодорант, тоалетна и кухненска хартия, гел, прах или капсули за пране.
Супер оферти на всички продукти за приготвяне на кисело зеле у дома

В сезонът на туршиите, тази седмица най-голямата търговска верига се е погрижила за семейния бюджет и с топ оферти за приготвянето на кисело зеле у дома. Всички необходими проукти – зеле, цвекло, моркови, морска сол, дафинов лист, бидон – могат да бъдат закупени на до половината цена.
Притежателите на Kaufland Card могат да се възползват и от специалните намаления на избрани артикули.
Разнообразие от намаления в пекарната на Kaufland

Над 60 прясно изпечени печива предлага на всички свои клиенти пекарната на Kaufland България тази седмица. Потребителите могат да закупят топла бяла багета, кроасан с масло и селски хляб и баничка с отстъпка до 50%. За любителите на вкусните десерти ритейлърът е подготвил донъти и торти с различни вкусове намалени до 40%.
До 500 специални оферти за Black week

В понеделник (06 ноември) Kaufland България стартира своята „черна седмица“ с най-богатия си досега асортимент и огромни намаления. До неделя, 12 ноември, повече от 500 артикула ще бъдат достъпни за клиентите на лидера в ритейла - Kaufland. „Черната седмица“ във всички магазини на веригата ще обхваща широка гама продукти с намаления от 20 до 60% и разнообразие от електроника, дрехи, домакински уреди, техника и инструменти за домашния майстор. „Black week“ промоциите могат да бъдат разгледани тук.
Всички актуални седмични предложения на най-голямата търговска верига у нас могат да бъдат разгледани в седмичната брошурата на Kaufland.  

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини