Как ще работят димитровградските градини през лятото?

Ясен е графика за работа на димитровградските градини през лятото

Готов е графика за работа на детските градини в Община Димитровград през летния сезон, казаха от тукашната администрация.

В него е записано, че затворени през юли и август ще бъдат градините "Роза" и "Звънче", част от ЦДГ №1. В тези месеци ще работят 4 групи в градина "Йорданка Чанкова".

През юли и август ще бъде затворена градина "Приказка", част от ОДЗ №2. Деца ще приема сградата на "8 март" на ул."Поп Андрей". Там ще работят 1 яслена и 5 градински групи.

През летния период - юни, юли и август ще работят и двата филиала на ОДЗ №3 в кварталите "Мариино" и "Черноконево". Там ще има общо 3 групи.

През юли малчуганите ще могат да посещават градина "Радост", част от ОДЗ №4, където ще има 4 групи. През август ще работи другият филиал на ОДЗ №4 -"Пролет", където ще има 5 градински и 1 яслена група. Градината в Черногорово няма да затваря през летния период, там ще има една група от деца.

Отворени през трите летни месеца ще са филиалите на ЦДГ №5 в селата Горски извор, Ябълково и Добрич. Малчуганите ще са разпределени в по една група във всяка градина.

Без почивка през юни, юли и август ще бъдат и двете големи ОДЗ-та в Димитровград - "Райна Княгиня" и "Слънце". В първата ще има работещи 6 групи, а във втората - 8.

В летния период няма да затварят напълно и градините в кв."Изток"- ОДЗ "Лилия" и в Меричлери - ОДЗ "Д-р Т.Стойлов". Там ще има съответно по 5 и по 2 други с деца.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини