Момиче почина след 30-часов работен ден

Младо момиче, което често се оплаквало в социалните мрежи, че работи при голямо натоварване, почина след 30-часов работен ден, съобщава The Independent. 24-годишната Мита Дюран от Индонезия била служител в рекламната фирма Young & Rubicam на длъжността копирайтър. Тя често пишела в социалните мрежи, че напоследък й остава много малко време за сън и единственото, която я държи будна, са енергийните напитки.  Последното нещо, което споделило младото момиче, било в Twitter. „Работих 30 часа и продължавам". Скоро, след като написала това, тя припаднала. Лекарите съобщиха, че е в кома, а по-късно стана известно, че е починала. 

Дюран често е споделяла в интернет, че заради работата прекарва безсънни нощи. През есента дори се пошегувала, че скоро ще й се наложи да занесе леглото си вофиса.  
След припадъка във въпросния ден, майка й написала в социалните мрежи, че от вчера дъщеря й е в кома и шансовете да се оправи са много малки.  
В обръщението си нейните работодатели подчертават, че представители на фирмата са се срещнали със семейството на Дюран и са "изразили своите най-искрени съболезнования".

Източник: http://www.snews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини