Правят „Бал с маски” благотворително в Младежки център

Младежки център в Хасково организира „Бал с маски” с благотворителна цел. Шоуто ще се проведе в четвъртък другата седмица – 27 октомври от 17 часа в Голямата зала на културната институция. „Заповядайте да се повеселим, да покажете своите атрактивни костюми и тиквени фенери! Ще потърсим заедно лакомства в тъмните коридори на Младежки център! Ще изберем най-добрите костюми и фенери, и най-вече ще се забавляваме много с танци и игри!”, призоваха от Младежки център. Благотворителната цел на събитието ще бъде изграждане на площадка за деца с увреждания в Дневен център „Марина” - Хасково. За реализиране на съоръжението са необходими около 20 000 лева, а до момента са събрани 5 000 лева.

Haskovo.net 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ян
    янко митев
    4 -6
    10:13, 23 окт 2016
    Паричките ще отидат във фирмата на ландшафния архитект от ЕСКОМ ската коалиция....бравоооо!
  • 2
    Ср
    Срамота
    13 -7
    11:16, 23 окт 2016
    Как може да си забравяме националното самосъзнание и да величаем чужди празници. Аман с това поамериканчване. Нито сме им на заплатите, нито сме и на обществената уредба. Къде останаха българските будители и българските празници.
  • 3
    Ма
    ма много сте кисели
    6 -6
    15:43, 23 окт 2016
    Направете нещо, стига сте писали коментари срещу някого! 16 години начело с Георги Иванов какво направихте за младежкия център? Чудехте се колко по-дърта директорка да сложите да отговаря за него!То не приличаше накрая на място за млади хора! Не ви ли е срам? Като не искате да участвате и да давате пари, поне си замълчете. Янко Митев е такова миризливо нещо ...под път и над път реве за Георги Иванов.Свърши се вече, няма го!Много ти е жал защото ти даваше да се показваш ама и ти си за изхвърляне като него.Поне не пиши глупости.Поканили са желаещите да съберат пари - не задължително да ги дадат ако правиш разликата. Вземай си Гуспата и отивай да живееш в къщата на бившия и ако искате му правете статуи и представления от сутрин до вечер!
    • Ян
      янко митев
      1 0
      22:47, 23 окт 2016
      Ха ха ха че аз имена не съм ползвал...някой друг не може без Георги Иванов...?Аз гледам че сегашните не правят нищо за града а бюджета си вървииии..една година мина и нищо освен две съборени склуптори...
  • 4
    Ди
    диджей грасхопърс
    4 -1
    19:47, 23 окт 2016
    Абе забравих името на тая директорка на този център Ами мине не мине някоя седмица и хоп измисли някоя дивотия-балети танци вечеринки къщички хотелчета Явно иска да си оправдае заплатата а мисля че е гербаджиска партизанка
Последни новини