ГЕРБ в Кърджалийско номинира делегати за редовния конгрес на партията

Общинските структури на ПП ГЕРБ в Кърджалийско провеждат номинационни събрания за избор на делегати за редовния конгрес на партията на 26 ноември, съобщи областният лидер Цвета Караянчева. Снощи  активът на ГЕРБ в Кърджали определи с гласуване седем делегати, които заедно с ръководството ще представляват регион Кърджали на форума. Останалите шест общини, съгласно устава, ще излъчат по трима делегати.

Конгресът на ГЕРБ се свиква веднъж на 4 години. На него лидерът Бойко Борисов ще направи отчет за изминалия период. Делегатите ще гласуват за председател, заместници и нов състав на Изпълнителната и Контролната комисия.

Това съобщиха от местната централа на ГЕРБ в Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Гр
    гражданин на Кърджали
    0 0
    09:28, 8 ное 2017
    Госпожа Караянчева е единствената от областа, която за разлика от всички други измислени "величия" сама е постигнала много в личен кариерен план. Борбена, контактна, ерудирана,човечна,на всичко отгоре и красива.
    За разлика от парашутиста Симов, напудрените и жонгльори с по няколко фрази разни перекендета от ДПС
    Тя израстна в движение като апостол и будител сред тази "Непревземаема крепост" на турската партия за "права и свободи" - от кого и от кои не разбрах досега.
    Господин Борисов дано прочетете това,макар ,че не откривам за Вас нищо ново, но повярвайте,че гражданите като мен, които не са членове, но симпатизанти на ГЕРБ симпатизираме на тази партия защото не виждаме алтернатива и искаме да виждаме лица в нея като г-жа Караянчева и г-н Цветанов на достойни позиции.

Още новини

Последни новини