33 °C

Мобилни полицейски екипи ще посетят 9 димитровградски села

Мобилни екипи от служители на отдел "Охранителна полиция" и секторите "Икономическа полиция" и "Криминална полиция" ще осъществяват срещи и прием на граждани в няколко населени места от община Димитровград.

Срещите имат за цел по-активно присъствие на полицейски служители в малките населени места. По разпореждане на главния секретар на МВР, от месец ноември 2017 година, мобилни екипи от служители в отделите “Криминална полиция” и “Охранителна полиция” ежемесечно посещават селата, в които няма постоянно полицейски инспектори. Така хората от малките и отдалечени населени места имат възможността пряко да информират униформените за нарушения на обществения ред и Закона за движение по пътищата, извършени или подготвяни престъпления, както и за случаи, за които е необходима намесата на други компетентни  институции. След приключване на срещите, приетите в писмен вид сигнали се завеждат в деловодството на съответното Районно управление.

Графикът за приема на мобилните екипи предварително се оповестява на видно място в съответното село. В случай, че няма желаещи да се срещнат с полицейските служители по време на престоя им, заедно с представител на местната власт и на случаен принцип те посещават хората в домовете им, както и в местните магазини и питейни заведения.

Ежемесечните графици за посещения в малките и отдалечени населени места ще бъдат публикувани на Интернет страницата на ОДМВР – Хасково.  

През месец март 2019 г. са определени за посещаване следните населени места в Община Димитровград:

На 20.03.2018 г. за времето от:

10:00 ч. – 10:30 ч. в с. с. Длъгнево, община Димитровград;

10:45 ч. – 11:15 ч. в с. Великан, община Димитровград;

11:30 ч. – 12:00 ч. в с. Каснаково, община Димитровград;

13:15 ч. – 13:45 ч. в с. Върбица, община Димитровград;

14:00 ч. – 14:30 ч. в с. Бодрово, община Димитровград;

На 27.03.2019 г. за времето от:

10:00 ч. – 10:30 ч. в с.Крепост, община Димитровград;

10:45 ч. – 11:15 ч. в с.Брод, община Димитровград;

11:30 ч. – 12:00 ч. в гр. Меричлери, община Димитровград;

13:15 ч. – 13:45 ч. в с.Малко Асеново, община Димитровград;


Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

1 коментар

 • 1
  Ко
  Коко
  1 0
  19:13, 16-03-2019
  Нека посетят селата че токувиж някое ченге се пенсионирало а не знае къде са! Ха Ха Ха - смешници...


Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Dimitrovgrad.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Хороскоп за 21.07.2019

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини