Цял свят гледа шоуто на Metallica, Slayer, Megadeth и Anthrax у нас

Живееш в Канада, Мексико или Южна Африка или където и да е на другия край на света и не можеш да стигнеш до Европа това лято, за да станеш свидетел на историческото събитие Голямата Четворка на една сцена? Няма проблем.

Благодарение на новите технологии, за първи път, и то точно в София, България ще бъде направено нещо наистина невиждано.

Голямата четворка на траша – Metallica, Slayer, Megadeth и Anthrax избраха София, от където да излъчат концертите си по време на фестивала SOFIA ROCKS powered by SONISPHERE FESTIVAL на 22 юни 2010. Изпълненията ще се дават в над 450 киносалона в САЩ и в над 350 в Европа, Канада и Латинска Америка чрез магията на сателитните технологии и специално HD излъчване.

Какво по-яко от това? 22 юни ще остане паметен ден в историята за всички ни! Милиони метъл фенове по целия свят ще се кефят заедно с бг публиката от Националния стадион Васил Левски! Да покажем на всички, че сме най-верните, най-неуморните, най-шумните фенове. Нашето настроение ще зарази целия свят! Ще се лее рок!

Билети за събитието могат да се поръчат на thebigfourlive.com, където са изброени и всички кина, които ще излъчват нашата фестивална дата. Продажбите започват от днес в САЩ и от 28 май в останалата част от света. Хората от Австралия, Южна Африка и Нова Зеландия ще могат да го гледат на запис по-късно.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини