Уесли Снайпс влезе зад решетките за 3 години

Вампироубиеца Уесли Снайпс се яви днес доброволно в затвора "Маккийн" в гр. Луис, щата Пенсилвания, където започва да излежава 3-годишна присъда.

Говорителят на затвора Ед Рос е съобщил, че Снайпс е влязъл в изправителното заведение сутринта.

На 19 ноември федерален съдия във Флорида постанови Снайпс да започне излежаване на наказанието. 48-годишният актьор е с присъда от 3 години, но досега се разхождаше на свобода под гаранция в продължение на две години, докато обжалваше присъдата си от 2008 г. за укриване на данъци.

По-рано през тази година апелативен съд отхвърли молбата на актьора да преразгледа наложеното му наказание.

Присъдата на Уесли Снайпс бе произнесена в края на април 2008 г., след като през февруари същата година актьорът бе признат за виновен по три еднакви обвинения - че не е подал задължителната годишна данъчна декларация за 1999, 2000 и 2001 г. Според закона по всяко от обвиненията, за което е признат за виновен, съдът произнася отделна присъда.

За всяка една от неподадените данъчни декларации максималната присъда е една година затвор.

Уесли Снайпс е познат на зрителите с роли във филмови продукции като трилогията "Блейд", "Белите не могат да скачат", "Пасажер 57", "Изкуството на войната", "Разрушителят". Неотдавна актьорът беше в Атланта за снимките на новия си филм "Master Daddy".

Уесли изгражда предимно образи на аутсайдери, на престъпници или просто на хора, които не се вписват в нормалните житейски рамки.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини