20 °C

Предлага по договаряне

Защо избрах хостинг в Jump?

Обява №60067

Изборът на хостинг е първа стъпка при развитието на всеки онлайн проект и стабилна основа за SEO оптимизация.

Ако имате идея за онлайн бизнес – реализирайте я с мен! Ако развивате местен бизнес – брандирайте го в електронния свят, а аз ще ви подам ръка с цялото си внимание и способности. Ако търсите терен за виртуални продажби – изградете си интернет магазин, с което също мога да съм ви изключително полезен. Ако целите разпознаваем бранд – оптимизирайте го постоянно.

В действителност, SEO се отнася главно до качествено съдържание, което предоставяте на вашата аудитория.

Въпреки това, изборът на грешен доставчик може да навреди много. Може да публикувате отлично съдържание на уебсайта си, но ако посетителите не могат лесно или бързо да стигнат до него, търсачките ще ви накажат за това. И потребителите също.

Търсачките като Google се грижат само за едно: потребителски опит. Колкото по-щастливи са вашите посетители с вашия уебсайт и съдържание, толкова по-високо ще се класирате на страниците с резултати от търсачките (SERPs), поради което искате уеб хост с отлично време на работа и скорост на зареждане.

Ако вашият уебсайт често е офлайн, потребителите, които влязат в него, веднага ще се върнат към Google. Това увеличава степента на отпадане, което кара уебсайта Ви да се класира по-ниско в SERP (страници с резултати от търсачката). Такива санкции могат да отнемат месеци – и значителна финансова инвестиция – за да бъдат отстранени.

Ако бяхте Google, бихте ли изпращали трафик към уебсайт, който има 98% ъптайм или към сайт, който има 99,9% ъптайм? Би ли изпуснал Google дори само 2% от техните потребители?

В по-голямата си част „SEO хостинг“ е маркетингова схема. Уеб хостът обаче може да предложи надежден хостинг с висока производителност, което дава на вашия уеб сайт добра основа за SEO. В заключение разберете: Защо избрах хостинг в Jump?.

Последни новини