Димитровградските общинари боядисваха люлки и катерушки

Димитровградските съветници начело с председателят Стефан Димитров боядисаха оградата и катерушките в двора на градина "Йорданка Чанкова"

Димитровградските съветници начело с председателя Стефан Димитров дадоха своята лепта в пролетното почистване на Димитровград.

В неделната сутрин те боядисаха в ярки цветове катерушките, люлките и оградата на детска градина "Йорданка Чанкова" в кв."Славянски".

Представители на всички сесийни групи се включиха в мероприятието. В рамките на близо три часа детската площадка в двора на градината бе освежена.

Шефът на ОбС Стефан Димитров коментира, че инициативата не е нова. Основите й са положени още по времето, когато Николай Колев бе председател на местния парламент.

Общинарите избрали тази детска градина, защото в нея вече приключват ремонтните дейности по проект "Социално включване". В рамките на разработката са обновени санитарните помещения на детското заведение, осветителната и отоплителна система. Не е предвиден само ремонт на оградата, с което се ангажираха съветниците от ОбС.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини