Нова доза БГ сериали, Тодор Колев се завръща

TV7 влиза в сериозна битка за вниманието на зрителите с нова доза български сериали.

За първи път оригинална българска продукция ще повдигне завесата, за да видят зрителите всичко онова, което се случва преди „Добро утро, драги зрители” и след „Желаем ви приятна вечер с програмата на TV7”. TV7, заедно с една от водещите продуцентски компании Old School Productions, снимат комедиен сериал без аналог в българския ефир, който още този месец ще влезе в програмата на телевизията. Голямото си завръщане на екран със сериала на TV7 прави любимецът на няколко поколения – легендарният български комик Тодор Колев, на когото е отредена и главната роля в продукцията.

„Сутрешен блок” ще разкрива по свеж и забавен начин случки от кухнята на телевизията. На звездата Тодор Колев партнират млада и красива ко-водеща, амбициозна, но страхлива редакторка, дори собствената му дъщеря – актрисата Албена Колева, които заедно с целия екип на сериала успяват да уцелят перфектната доза добро насторение за телевизионно забавление.

Още в първите епизоди зрителите ще се насладят на злободневни коментари с участието на Светльо Витков като гост-звезда във втори епизод, където ще коментира президентските избори. Потвърдено е участието и на една от най-популярните и обичани телевизионни водещи – Кака Лара (Лара Златарева), която, макар и водеща на нощен блок, ще разбере каква е атмосферата в нюзрума рано сутрин.

Тази неделя в „Уикенд с Миа Сантова” сериала представи Албена Колева, която играе кисела и хаплива секретарка, която знае всичко случващо се в „сутрешния блок”. В епизодите на „Сутрешен блок” зрителите ще проследят как се подготвят новините, как изглежда водещият, преди да изпие първото си кафе за деня, какво и колко коства синхронът между репортери, водещи, оператори, режисьори, продуценти. „Сериалът показва инфарктни ситуации откъм забавната им страна и със сигурност ще грабне вниманието на зрителите”, коментират продуцентите.

„Със „Сутрешен блок” TV7 предлага едно различно преживяване на българския зрител, който ще се потопи в ставащото зад кулисите на телевизията, което е изпълнено с комични и често абсурдни ситуации. Подарък за зрителите е и завръщането на големия български комик Тодор Колев”, коментира Евелина Колева, изпълнителен директор на TV7.

Освен това отново по TV7 ще може да гледаме първият адвокатски сериал у нас. 

TV7, заедно с продуцентската компания MediaPro Entertainment, снимат „Кантора Митрани”, който ще се излъчи скоро в ефира на телевизията. Всеки един от епизодите ще разглежда самостоятелен юридически казус, като основната линия на сюжета проследява съдбите и личната борба на адвокатите от „Кантора Митрани”.

Екипът на „Кантора Митрани” се състои от най-добри професионалисти в своята област, реализирали редица успешни телевизионни, кино и други проекти в България и чужбина. Продуцент на „Кантора Митрани” е Миро Янев, с изпълнителен продуцент Николай Урумов. Режисьори са Виктор Божинов и Станислав Тодоров-Роги, а главни оператори – Антон Бакарски и Григор Кумитски. Сценарният екип се състои от Добромир Байчев, Ивайла Радулова и Мони Шварц.

„Активната телевизионната аудитория търси интелигентно забавление. Именно поради това TV7 предлага на зрителите сериозен адвокатски сериал от изцяло нов за България тип, с което продължаваме да налагаме тенденции в телевизионния ефир в България”, коментира решението на телевизията Евелина Колева, изпълнителен директор на TV7.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини