ГОРД се запътва към политическата сцена

Още една партия е на път да се появи на политическата арена у нас - това е Гражданското обединение за реална демокрация, съкратено ГОРД, с лидер евродепутатът Слави Бинев.

Не искаме правителство, което да толерира олигархията и мафията, а такова, което подкрепя средния и дребния бизнес, науката и образованието, заяви членът на обединението спортистът Станислав Недков.

Тук съм в пълното съзнание, че искаме промяна. Досега партия не ме е хранила, а можещи хора, заяви на свой ред спортният деятел Валентин Михов, цитиран от БНР. Според него, в последно време България е едно опитно поле за хора, които експериментират самовлюбеност в народа.

Лидерът на бъдещата политическа формация Слави Бинев добави, че учредителите на ГОРД претендират, че всеки от тях е от А-отбора, защото ги поддържат хора, които са се доказали в това, с което са се занимавали.

Освен Валентин Михов и Станислав Недков, на събитието присъстваха Любен Дилов-син, Румен Ралчев и други повече или по-малко известни личности. А свидетелство за това, че наистина са успели, беше луксозният автопарк пред сградата на БТА.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини