Вазовци от днес са в своята сграда, преместиха в Пенчо ябълковското училище

От днес Вазовци са в своята сграда, а преди седмица честваха и патронен празник

В своята сграда се върнаха днес възпитаниците, учителите и персоналът на ПМГ "Ив.Вазов"в Димитровград. Там вече приключиха ремонтните дейности по внедряване на мерки за енергийна ефективност, отоплителната и осветителна система и поправка покрива на учебното заведение.

През почивните дни бяха пренесени учебните чинове и другите материали и пособия на Вазовци. Припомняме, че от началото на 2012 година цялата гимнация се измести в сградата на ОУ "Пенчо Славейков".

Директорът на училището Илияна Славова коментира пред Dimitrovgrad.bgvesti.net, че от днес учебния процес върви нормално, с нормални учебни часове и едносменен режим.

"Щастливи сме, че всичко приключи, сега готвим официално изпращане на нащите зрелостници в училище", уточни Славова. Тя допълни че церемонията по изпращането на завършващите ПМГ е насрочена за 15 май.

Междувременно от днес в сградата на ОУ "Пенчо Славейков" се помещават учениците от основното училище в село Ябълково, където също започна ремонт. Учебния процес в Славейков ще върви на две смени, уточниха от там.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Директорът на ПМГ "Иван Вазов" Илияна Славова
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини